پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۱۱

فرمانده انتظامی رودبارجنوب:

قاتل فراری بعد از ۱۱ ماه در رودبارجنوب دستگیر شد

قاتل فراری بعد از ۱۱ ماه در رودبارجنوب دستگیر شد

کرمان - فرمانده انتظامی رودبارجنوب از دستگیری قاتل فراری بعد از ۱۱ ماه توسط پلیس این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ رضا فیروزبخت، گفت: بنابر گزارش قتلی در بهمن ماه سال گذشته در شهرستان ریگان و اطلاع از مخفیگاه نامبرده در این شهرستان، شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: با تحقیقات و بررسی های انجام شده پلیس آگاهی رودبارجنوب، مشخص شد متهم که مرد جوانی است بعد از ارتکاب به قتل در درگیری مسلحانه از محل متواری شده است.

فیروزبخت تصریح کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی از سکونت این قاتل فراری در یکی از محلات شهرستان با خبر شدند و پس از هماهنگی با مقام قضایی، محل اختفای قاتل را شناسایی و طی یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی رودبارجنوب با بیان اینکه دلیل قتل اختلاف شخصی و انتقام جویی بوده است، تصریح کرد: متهم که به بزه انتسابی اعتراف کرده است پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

فیروزبخت بیان کرد: پلیس با تمام توان خود و با اشرافیت کامل اطلاعاتی اجازه نخواهند داد مجرمان با ارتکاب جرم آرامش و آسایش مردم را مختل کنند.  

کد خبر 3871926

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha