پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۵۷

در گفت‌وگو با مهر مطرح شد؛

دستگیری متخلفین صید غیرمجاز ماهی در شهرستان چگنی

دستگیری متخلفین صید غیرمجاز ماهی در شهرستان چگنی

خرم آباد - رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان چگنی از دستگیری دو نفر متخلف صید غیرمجاز ماهی و کشف ۶۶ قطعه ماهی از آن ها خبر داد.

طاهر بیرانوند در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یگان اجرایی اداره حفاظت محیط زیست شهرستان چگنی درحین گشت و کنترل در حوزه استحفاظی و در حاشیه رودخانه کشکان ۲ نفر متخلف که به صورت غیرمجاز مبادرت به صید ماهی کرده بودند را دستگیر و از آن ها تعداد ۶۶ قطعه ماهی و یک عدد تور ماهیگیری کشف و ضبط کردند. 

وی گفت: پرونده این متخلفین پس از اخذ جرایم زیست محیطی برای سیر مراحل قضایی به دادگستری شهرستان ارجاع و وسایل کشف شده از آنها تا پایان دادرسی و صدور رای قطعی بر اساس ماده ۱۴ قانون شکار و صید در این اداره بصورت امانی نگهداری می شود. 

کد خبر 4082939

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha