پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۳۰

مدیر سازمان تعاون روستایی استان همدان:

۲۶۰ تشکل فراگیر کشاورزی در استان همدان وجود دارد

۲۶۰ تشکل فراگیر کشاورزی در استان همدان وجود دارد

همدان - مدیر سازمان تعاون روستایی استان همدان با بیان اینکه ۲۶۰ تشکل فراگیر کشاورزی در استان وجود دارد، گفت: ۱۱۷ هزار بهره‌بردار کشاورزی در این استان فعالیت دارند.

رضا عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ۲۶۰ تشکل فراگیر کشاورزی در استان وجود دارد، بیان کرد: ۱۱۷ هزار بهره‌بردار کشاورزی در استان فعالیت دارند.

وی با تأکید بر اینکه ۱۰۰ درصد بهره‌بردارها عضو این تشکل‌ها هستند، گفت: ۱۸۰ هزار نفر عضو تشکل‌های کشاورزی استان هستند و برخی از بهره‌برداران استان همزمان در چند تشکل عضو هستند.

عباسی در ادامه بابیان اینکه امسال ۳۰ هزار تن به ظرفیت انبار تشکل‌ها اضافه شده است، گفت: به دنبال آنیم که ساختار تشکل های مردم‌نهاد را با مشارکت اعضای آن در بهره‌برداری از منابع طبیعی افزایش دهیم چراکه تعاونی‌ها در ارتقای بهره‌برداری بخش کشاورزی تأثیرگذار هستند.

عباسی با بیان اینکه زمانی می‌توانیم بهره‌برداری در کشاورزی را به‌روز و پایدار کنیم که استفاده بهینه از منابع صورت گیرد، گفت: از ابتدای فصل زراعی کشت پاییزه با مشارکت‌های تعاونی‌های تولیدی، همراهی جهاد کشاورزی و کارشناسان به بهره‌برداران کشاورزی توصیه‌های لازم در راستای افزایش محصولات ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال ۳۷۹ هزار تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شد، گفت: ۲۳ هزار تن جو به صورت خرید تضمینی از کشاورزان خریداری شد.

عباسی عنوان کرد: ۴۹۲ میلیارد تومان ارزش ریالی گندم و ۲۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان نیز ارزش ریالی محصول جو بوده است.

کد خبر 4090062

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha