پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ آذر ۱۳۸۵، ۱۵:۲۵

عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با مهر:

رسانه ها به مردم در زمینه مجلس خبرگان آگاهی دهند

عضو مجلس خبرگان رهبری تبلیغات رسانه دشمن نیرنگی برای از صحنه بیرون کردن مردم است.

آیت الله معصومی عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با خبرنگار "مهر" در مشهد با بیان این مطلب افزود : حضور پرشور مردم در صحنه های مختلف انقلاب چه در دوران دفاع مقدس و چه در انتخابات ها همواره وفاداری مردم را به نظام و انقلاب به اثبات رسانیده است.

وی همچنین حضور مردم در انتخابات را پاسخی به دشمنی های آمریکا و منافقین نسبت به جمهوری اسلامی دانست و افزود : مردم امام خمینی (ره) و رنج امام در اثبات حکومت و جمهوری اسلامی را فراموش نمی کنند و از آن پاسداری و همچنان محکم و استوار با حضور خود تنفر خود را از آمریکا و کشورهای استکباری اعلام خواهند کرد.

معصومی در خصوص برگزاری آزمون کاندیداهای مجلس خبرگان رهبری در حوزه علمیه قم اظهار داشت : حوزه علمیه قم  اساس حفظ دین اسلام و جمهوری اسلامی است و آزمون حوزه علمیه قم یک تکلیف است و یک مسئله دیپلماسی نیست.

وی یادآور شد : نمایندگان مردم در خیل عظیم فقها ، از طرف مردم به عنوان کارشناس ، تلاش خود را به کار می گیرند که یک فقیه کارشناس و دانا برای پایداری اسلام و نظام اسلامی انتخاب نمایند.

معصومی افزود: مجلس خبرگان رهبری بدون هوا وهوس و با اخلاص کسی را برمی گزینند که مردم را شاد و آزاد نگه دارد و در توسعه کشور گام برداشته باشد و حتی به جزئیات استان ها و شهرستان و مناطق کشور دقت و رسیدگی نماید.

وی همچنین با اشاره به مجلس خبرگان در قبل از انقلاب گفت : مجلس خبرگان در قبل از انقلاب هم بوده و اگر یک مجتهدی ارتحال می کرد مردم برای حفظ دین به کارشناسان مورد اطمینان که به درجه اجتهاد رسیده بودند مراجعه می کردند و از آنها می خواستند یک مجتهد مطلق در تمام نظام دین و معارف اسلامی و اهل تحلیل و تفسیر و فلسفه دینی و قرآنی را به مردم معرفی کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین در خصوص نظارت مجلس خبرگان بر رهبری تصریح کرد : مجلس خبرگان همواره بر کار رهبر نظارت نموده است و دین اسلام به ما این اجازه را نمی دهد که سیاست اسلام را درک نکنیم و نظارت بر مقام معظم رهبری کنونی نیز وظیفه نمایندگان مردم در مجلس خبرگان است.

آیت الله معصومی با اشاره به تبلیغات رسانه های غربی برای کمرنگ جلوه دادن حضور مردم در انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: تبلیغات رسانه ای دشمن نیرنگی برای از صحنه بیرون کردن مردم است اما مردم آگاه تر از دوره های قبل به این نیرنگ آشنا هستند.

وی همچنین رسانه های داخلی کشور را تاثیرگذار دانست و در پایان اظهار داشت: اکنون رسانه ها و اهالی رسانه ای کشور در جبهه قلم با دشمن قرار گرفته اند و اهل قلم و رسانه باید به مردم در زمینه مجلس خبرگان آگاهی دهند و مردم را در جریان فتنه های دشمن قرار دهند.

کد خبر 411369

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha