به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی چهار محال و بختیاری، حجتالاسلام سید جعفر مرتضوی گفت: یکی از امتیازات امام خمینی (ره) این بود که نقش زن را به زمان صدر اسلام و زمان پیامبرگرامی اسلام (ص) برگرداند و خدا را شاکر هستیم که شاهد رشد و شکوفایی حوزه های علمیه خواهران در استان هستیم.
حجتالاسلام مرتضوی افزود: نقش زنان از صدر اسلام تا کنون در پیش برد اهداف متعالی دین اسلام، نقشی برجسته است ولی حوزه های علمیه خواهران جایگاه واقعی خود را هنوز پیدا نکرده است.
وی ادامه داد: اسلام دین انسانیت است چه در قالب مرد و چه در قالب زن، ولی متأسفانه باور این است که زن در دین اسلام نقش کلیدی ندارد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی چهار محال و بختیاری بیان کرد: اگر زنان جامعه ما طبق احکام و دستورات دین اسلام به فعالیت بپردازند، هیچ مشکلی دامن گیر آنان نخواهد شد، اما متأسفانه شاهد هستیم که روز به روز وضعیت بدتر میشود و این به خاطر دوری از احکام قران و دین اسلام است.
نظر شما