۲۱ آذر ۱۳۸۵، ۱۲:۳۲

/ " سیمرغ فجر " در آفاق شعر امروز - 76 /

غفلت احتمالی داوران جشنواره شعر فجر جبران ناپذیر است

غفلت احتمالی داوران جشنواره شعر فجر جبران ناپذیر است

امید مسعودی - شاعر ، گفت : داوری و ارزشیابی آثار در جشنواره بین المللی شعرفجر از اهمیت بالایی برخوردار است و چنانچه در این بخش ، غفلت یا سلیقه نگری شود کیفیت و اعتبار جشنواره مورد خدشه قرار می گیرد به طوری که جبران آن ممکن نیست .

این شاعر و نویسنده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود : باید دید که جشنواره مذکور با چه ساز و کار و در چه سطحی برگزار می شود ، به خصوص شیوه داوری در این جشنواره بسیار حائز اهمیت است و اینکه این داوری ها چه پشتوانه و اعتباری دارند .

برگزاری هر جشنواره و محفلی که فضایی برای قدردانی از مولفان و هنرمندان باشد در رشد و اعتلای هنر و ادبیات تاثیر بسزایی خواهد داشت .

امید مسعودی تصریح کرد : به عقیده من سازو کار اجرایی جشنواره برای رشد و اعتلای یک هنرو یک حوزه از ادبیات مانند شعر و داستان و رمان و نمایشنامه نویسی بسیار اهمیت دارد . اگر شرکت کنندگان از منزلت این جشنواره اطلاعی نداشته باشند قاعدتا آثار کم ارزش تری را ارسال و در نتیجه مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت .

وی حضور شاعران جوان را درکنار پیشکسوتان ضروری دانست و گفت : ما در کنار چهره های برجسته و با سابقه و شناخته شده قطعا باید بخشی را برای ارزیابی آثار شاعران جوان هم قرار دهیم . 

این شاعر یاد آور شد : بسیار خرسندم که دردهه فجرجشنواره بین المللی شعر فجر را هم خواهیم داشت ، چنانچه سالها جشنواره هایی در رشته های مختلف ورزشی و هنری در این ماه برگزار می شد ، انتخاب جشنواره فجر کار بسیار پرارج و قابل ستایشی است و من به نوبه خودم از مبتکرین و برگزار کنندگان آن سپاس گذاری می کنم. 

وی خاطرنشان کرد : به عقیده من کسانی که در حوزه شعر فعالند و در چارچوب نظام جمهوری اسلامی با پذیرش قوانین و عرف و آداب جامعه می سرایند و اشعارشان نیز مورد قبول مردم است و همچنین در وسایل ارتباط جمعی منتشر می شود در حقیقت جزء شعر انقلاب محسوب می شوند .

امید مسعودی در پایان گفتگو افزود : اگر منظور اشعاری است که مختص به روزهای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس باشد ، اختصاص بخش خاصی به این قبیل از اشعاربسیار مناسب است اما در مجموع کسانی که در این جشنواره شرکت می کنند ، درجشنواره ای حضور خواهند داشت که متعلق به نظام جمهوری اسلامی است و لزومی ندارد تنها صرفا اشعار مربوط به انقلاب اسلامی بررسی شود ، یک غزل خوب عرفانی و یا یک مثنوی و قصیده نیز می تواند جایگاه بسیار خوبی در این جشنواره داشته باشد .

کد خبر 419885

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha