۱۷ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۳۳

بازی روانی-نظامی آمریکا همزمان با آغاز مذاکرات دیپلماتیک

بازی روانی-نظامی آمریکا همزمان با آغاز مذاکرات دیپلماتیک

در حالی که مذاکرات غیر مستقیم ایران و امریکا دقایقی پیش در مسقط آغاز شده، همزمان آمریکایی‌ها در حال پمپاژ بی‌امان اخبار نظامی در فضای رسانه‌ای هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که مذاکرات غیر مستقیم ایران و امریکا دقایقی پیش در مسقط آغاز شده، همزمان آمریکایی ها در حال پمپاژ بی امان اخبار نظامی در فضای رسانه ای هستند.

منابع آمریکایی: فرمانده سنتکام هم در محل مذاکرات حضور دارد

همزمان با مخابره خبر آغاز مذاکرات، منابع خبری گزارش دادند که فرمانده سنتکام دقایقی پیش وارد مسقط پایتخت عمان شده است و این را هم ذکر کردند که منابع رسمی هنوز آن را تأیید نکرده‌اند.

با این حال خبرنگار صدا و سیماکه در محل مذاکرات حضور دارد، اعلام کرد که اطلاعاتی از حضور مقامات آمریکایی و آغاز مذاکرات با ایران وجود ندارد.

همچنین اخباری در رسانه ها منتشر شد که ۲ هواپیمای باریC5 غول‌پیکر ارتش آمریکا از آسمان ترکیه وارد منطقه شدند!

این اخبار و همه اخباری که در روزهای آتی منتشر شده در راستای سیاست مذاکره زیر سایه تهدید نظامی قابل تفسیر است تا مقامات ایرانی دچار اشتباه محاسباتی شوند. این در حالیست که مقامات و شخصیت های نظامی جمهوری اسلامی ایران آمادکی کامل خود را برای پاسخ قاطعانه به هر نوع تحرک نظامی اعلام کرده اند.

کد خبر 6740809

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha