پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ آذر ۱۳۸۵، ۱۵:۳۸

دعوت الکسو از مسلمانان برای مبارزه علیه یهودی سازی قدس

دعوت الکسو از مسلمانان برای مبارزه علیه یهودی سازی قدس

سازمان آموزش و فرهنگ علوم عربی (الکسو) خواستار ایجاد مانعی جلوی تلاشهای اسرائیل برای یهودی سازی قدس شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العرب آنلاین، سازمان آموزش و فرهنگ علوم عربی (الکسو) در پی برگزاری مراسم اختتامیه هجدهمین دوره فعالیتهای این سازمان که در تونس برگزار شد، خواستار ایجاد مانعی جلوی تلاشهای اسرائیل برای استفاده از قدس به عنوان پایگاهی برای اسرائیل در جهان شد و گفت: کشورهای اسلامی و عربی می توانند با طرحها، اقدامات و تدابیر اسرائیل به منظور جلوگیری از ثبت این مکان مقدس به عنوان پایگاهی برای اسرائیل مبارزه کنند.

 

طی این همایش بر برگزاری نشستهایی درباره قدس در یکی از کشورهای بیگانه، صدور کتابهای متعدد با محوریت قدس، برگزاری نمایشگاههای تصاویر آثار اسلامی، ارائه راهکارهایی برای مبارزه با تعرضات عصر معاصر و اجرای تدابیر لازم به منظور جلوگیری از یهودی سازی قدس تأکید شد.

 

شرکت کنندگان در این همایش بر هویت اسلامی و عربی قدس تأکید و خواستار حمایتهای مادی و معنوی از این مکان مقدس شدند.
کد خبر 424369

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha