پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۲۲

شهردار منطقه ۲۰ تهران خبر داد؛

آماده باش شبانه روزی اکیپ های لایروبی جنوب تهران

آماده باش شبانه روزی اکیپ های لایروبی جنوب تهران

ری- شهردار منطقه ۲۰ تهران از آماده باش شبانه روزی اکیپ های لایروبی جنوب تهران همزمان با شروع بارش های بهاری در این منطقه خبرداد.

به گزارش  خبرنگار مهر، سید احمد صفوی بعد از،ظهر یکشنبه با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران گفت: مدیریت آب ماندگی و آب گرفتگی های احتمالی در نواحی هفتگانه از مهمترین وظایف مدیریت شهری در زمان بارش های بهاری است که با پاکسازی های به موقع، وضعیت جمع آوری آب های سطحی در بارش اخیر مطلوب است.

صفوی افزود: از ابتدای سال تاکنون، ۶۰ هزار مترطول از کانال های درجه یک، دو و سه منطقه ۲۰ تهران لایروبی شده اند و همچنان این روند طبق برنامه زمان بندی شده از سوی اکیپ های خدمات شهری انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه سهولت تردد شهروندان از مهمترین اهداف خدمات رسانی مدیریت شهری در زمان بارندگی است، گفت: ۴ زباله گیر در مخازن صالح آباد، کانال یاغچی آباد، کانال ماندگاری و خیابان شهید رجایی نصب است که عملیات پاکسازی ضایعات این زباله گیرها نیز از دیگر اقدامات مستمر مدیریت شهری است.

صفوی به عبور ۷۰ درصد آب های سطحی شهر تهران از منطقه ۲۰ تهران اشاره کرد و افزود: مخازن ۶۰۰ هزارمترمکعبی صالح آباد محل تجمع ضایعات انهار از مناطق بالادستی است که در یک ماه گذشته بیش از ۸۰۰ تن ضایعات از این مخازن تخلیه شده است که با ترویج فرهنگ عدم تخلیه زباله به انهار شهری می توان در کاهش این حجم از ضایعات گامی مهم برداشت.

وی یادآور شد: ۶ اکیپ لایروبی به صورت شبانه روزی در آماده باش هستند تا در صورت نیاز و بروز سیلاب و یا آب ماندگی های احتمالی وارد عمل شوند.

شهردار منطقه ۲۰ تهران به مشارکت شهروندان در زمان بارندگی تاکید کرد و گفت: استفاده از حمل و نقل عمومی و عدم تخلیه زباله در انهار شهری از مهمترین مصادیق مشارکت شهروندان در کاهش هزینه های جاری مدیریت شهری است.

کد خبر 4271423

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha