پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۲۴

اراک قهرمان مسابقات بازی های بومی محلی استان مرکزی شد

اراک قهرمان مسابقات بازی های بومی محلی استان مرکزی شد

اراک- رئیس هیات ورزش روستایی وبازی های بومی محلی استان مرکزی گفت: مسابقات انتخابی بازی های بومی محلی استان مرکزی باقهرمانی اراک، نایب قهرمانی ساوه و سومی فراهان در اراک به کار خود پایان داد.

علی عشوری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: مسابقات انتخابی بازی های بومی محلی استان مرکزی با شرکت ۱۲۰ ورزشکار در دو بخش بانوان و آقایان از شهرستان های فراهان، کمیجان، اراک و ساوه با هدف شناخت نفرات و تیم های برتر برای حضور در رقابت های کشوری به میزبانی اراک برگزار شد.

رئیس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی محلی استان مرکزی بیان کرد: این رقابت ها در هشت رشته دوزپا، هفت سنگ، طناب کشی، دال پلان و چوب کشی، چولنگ، تیر و کمان سنتی و لی لی مرحله ای پیگیری شد.

عشوری خاطرنشان ساخت: در پایان این رقابت ها تیم اراک در دو بخش بانوان و آقایان بر سکوی نخست ایستاد، تیم ساوه عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد و تیم فراهان هم در جایگاه سوم قرار گرفت.

رئیس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی محلی استان مرکزی یادآور شد: در حال حاضر ۳۰۰ بازی بومی و محلی در استان مرکزی شناسایی شده، که از این رقم آئین بیل گردانی نیمور محلات، به ثبت ملی رسیده و به دنبال ثبت  ملی ۹ بازی بومی محلی دیگر استان هستیم.

گفتنی است مسابقات قهرمانی بازی های بومی محلی کشور اواخر اردیبهشت ماه جاری برگزار می شود.

کد خبر 4286421

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha