پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ خرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۳۹

همزمان با ماه رمضان؛

۱۰ اکیپ بازرسی بهداشت محیط در همدان فعال شده است

۱۰ اکیپ بازرسی بهداشت محیط در همدان فعال شده است

همدان - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: ۱۰ اکیپ بازرسی بهداشت محیط در استان همدان طی ماه رمضان بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و سلامت آن نظارت می‌کنند.

جلال الدین امیری در گفتگو با خبرنگار مهر از تشدید بازرسی های بهداشت محیط در ماه رمضان خبر داد.

وی گفت: ۱۰ اکیپ بازرسی بهداشت محیط در استان همدان طی ماه رمضان بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و سلامت آن نظارت می‌کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: طبق سال های گذشته در ایام ماه رمضان با توجه به اینکه برخی مراکز نسبت به انجام فعالیت‌های خاصی مانند تهیه و توزیع انواع آش و حلیم برای افطاری اقدام می‌کنند نظارت‌های بهداشتی در این ایام تشدید شده است.

امیری گفت: طرح تشدید بازرسی ها از ابتدای ماه رمضان شروع شده و تا پایان این ماه ادامه خواهد داشت.

وی گفت: پیش از آغاز ماه رمضان جلسات هماهنگی برای نظارت‌ در استان همدان تشکیل و تیم‌های نظارت بهداشت محیط مشخص شدند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: این تیم ها در ساعات اداری و غیراداری بر تولید و عرضه موادغذایی نظارت دارند.

امیری اضافه کرد: ۲۰۰ بازرس بهداشت محیط استان همدان در شیفت صبح و ۱۰ اکیپ نیز در شیفت عصر فعال هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در هر اکیپ کارشناس بهداشت همراه با تجهیزات کامل بازرسی نظیر دستگاه کنترل کیفیت روغن، نمک،  ph مواد غذایی در لبنیات سنتی بر کیفیت موادغذایی نظات می‌کنند.

امیری بابیان اینکه این بازرسان طی این ماه حداقل دو بار از اماکن حساس استان همدان که نسبت به تهیه و توزیع مواد غذایی اقدام می کنند بازرسی خواهند داشت، از مردم خواست در خریدهای خود دقت کنند و موادغذایی را از محل‌های معتبر و فروشندگانی که پروانه کسب و بهداشتی دارند، تهیه کنند.

کد خبر 4303993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha