پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ تیر ۱۳۹۷، ۸:۲۶

درگیری ها در «کشمیر» ۵ کشته و ۲۰ زخمی بر جای گذاشت

درگیری ها در «کشمیر» ۵ کشته و ۲۰ زخمی بر جای گذاشت

درگیری بین پلیس هند و مردم در کشمیر تحت کنترل این کشور منجر به کشته شدن ۵ نفر و زخمی شدن ۲۰ تن دیگر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از داون نیوز، درگیری نیروهای هندی با مردم در منطقه «کفوارا» واقع در کشمیر تحت کنترل هند منجر به کشته شدن ۵ نفر و زخمی شدن چند تن دیگر شد.

به دنبال این واقعه مردم کشمیر دست به تظاهرات زدند.  پلیس هند برای متوقف کردن تظاهرات کنندگان به سمت آنان گلوله ساچمه ای و گاز اشک آور شلیک کرد که منجر به زخمی شدن ۲۰ نفر دیگر شد.

درگیری ها در کشمیر تحت کنترل هند در روزهای اخیر شدت گرفته و هر روز چندین غیر نظامی در این ایالت کشته و زخمی می شوند.

این در حالی است که اخیرا  «زید رعد الحسین» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفت که در حال بررسی ساز و کارهای لازم برای نظارت بر اقدامات ضد حقوق بشری در کشمیر هستیم.

کد خبر 4327721

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha