به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار رضا بنی اسدی فر گفت: مجموعه انتظامی سراسر استان کرمان در عرصه مبارزه با جرائم اقتصادی و قاچاق کالا با جدیت تمام در حال انجام وظیفه هستند و در این رابطه به صورت شبانهروزی تلاش می کنند.
وی افزود: در همین راستا ماموران دایره مبارزه با کالای قاچاق پلیس آگاهی بم در بازرسی از خودروهای عبوری محور بم- زاهدان بیش از ۲۰ هزار و ۲۰۰ لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل و بنزین کشف و ۱۰ خودروی سبک و سنگین را توقیف کردند.
سرداربنی اسدی فر بیان داشت: ماموران انتظامی شهرستان قلعه گنج نیز با توقیف ۱۷ خودروی حامل سوخت موفق شدند در مجموع دو هزار لیتر گازوئیل و ۹ هزار لیتر بنزین قاچاق کشف کنند.
وی تصریح کرد: ماموران انتظامی ریگان نیز با توقیف ۱۰ دستگاه خودروی سبک و سنگین در محور ریگان-ایرانشهر هشت هزار و ۸۱۰ لیتر سوخت قاچاق کشف کرده و در این رابطه هشت نفر را با تشکیل پرونده تحویل مقامات قضائی دادند.
فرمانده انتظامی استان کرمان در پایان با اشاره به تشدید برخورد با قاچاق کالا و به ویژه سوخت تصریح کرد: مواد و منابع سوختی از جمله ثروتهای تجدیدناپذیر کنونی و ذخایری ارزشمند برای نسل های فردا هستند که نباید اجازه بدهیم توسط یک تعداد افراد سودجو و منفعت طلب به خارج از کشور منتقل شوند و به این طریق سرمایه های کشور را به هدر بدهند.
نظر شما