سرهنگ علی تواضعی در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: مخدرهای نوین ، علاوه بر مواد ، فضای مصرفشان نیز مهم است. مخدری مانند تریاک بیشتر در محل های مخروبه ، بدون سکنه و یا خلوت مصرف می شوند اما مخدرهای صنعتی به علت ویژگی های هیجانی که دارند ، بیشتر در مجالس و محفل هایی که زمینه بروز این احساس ها هست ، استعمال می شود.
وی افزود: این مجالس به دلیل غیر قانونی بودن ، محیطی بسیار مناسب برای ارتکاب جرم های سنگین به حساب می آیند. متاسفانه خطرهایی که این محفل ها برای مصرف کنندگان دارند ، بیشتر از خود موضوع است.
مدیرکل مبارزه با جرایم جنایی آگاهی ناجا افزود: آسیبهای شدید ناشی از هتک آبرو و همچنین از خود بیگانگی و سوء استفاده هایی که در این مکان ها صورت می گیرد ، جزء تبعات استعمال این مواد است .
تواضعی با اشاره به بی بویی ، استفاده سریع و آسان ، کم حجم بودن و... اظهار داشت: اعتیاد صنعتی بسیار خطرناک تر از استعمال مخدرهای سنتی هستند ، زیرا فرد به سادگی می تواند به آنها گرایش پیدا کند.
مدیرکل مبارزه با جرایم جنایی آگاهی ناجا تاکید کرد: با توجه به گسترش یافتن رسانه ها ، انتظار می رود که چشم انداز آتی مطلوب ترباشد.
این مقام بلند پایه آگاهی ناجا ادامه داد: اکنون در دنیا حرکت به سوی پیشگیری وضعی و در معرض خطر قرار نگرفتن افراد است. همانگونه که پدر و مادرها نمی پذیرند که فرزند خردسالشان ساعت 10 شب برای خرید از منزل خارج شود ، فرد نیز باید بپذیرد که رفتن به مکانی که اساسش غیر قانونی و با نیتی خلاف قانون است ، حتماً نتیجه ای منفی را در پی خواهد داشت .
وی یادآور شد: به نظر می رسد که جامعه با میزان خطرناک بودن اعمالمان آگاه نیست و لذا توجهی به آن نمی کند ؛ زیرا فردی که از مخدرهای صنعتی اسفاده می کند ، اگربا ثمره منفی آن آشنا باشد ، دیگر به سویش نخواهد رفت.
مدیرکل مبارزه با جرایم جنایی آگاهی ناجا در ادامه بیان داشت: اعتیادهای نوین مانند شمشیر هراکلسیوس هستند و علاوه بر خود فرد ، دیگران و اجتماع را نیز زیر شعاع اعتیاد و ضررهای آن می برد.
تواضعی با اعلام اینکه 20 درصد از اجساد مجهول الهویه سراسر کشور را معتادان تشکیل می دهند ، گفت: هرچند تا به حال اطلاع رسانی آنچنان که باید مطلوب نبوده اما باید هر چه سریع تر به آگاه سازی مردم پرداخت تا میزان گرایش به این مخدرهای مرگ آور کاهش یابد.
نظر شما