پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ اسفند ۱۳۸۵، ۱۳:۱۲

رئیس شورای شهر تهران در گفتگو با مهر:

سالهای گذشته نمایشگاه کتاب بدون مشکل برگزار می شد

سالهای گذشته نمایشگاه کتاب بدون مشکل برگزار می شد

سالهای گذشته با اطلاعاتی که به شورای شهر در زمینه نمایشگاه کتاب داده می شد و پیگیری های کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورا ، نمایشگاه بدون کمترین مشکلی برگزار می شد در حالی که امسال در این زمینه هیچ اطلاعاتی به شورای شهر داده نشده است.

مهدی چمران در گفتگو با خبرنگار مهر ، با بیان اینکه هر ساله این موضوع در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران بررسی می شده است ، گفت: شورای شهر تهران با هماهنگی های لازم با ارگانهای مختلف ، همواره سعی در برگزاری نمایشگاه کتاب به بهترین نحو داشته است.

رئیس شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به اینکه هر ساله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه با شورای شهر هماهنگی های لازم را داشته است ، افزود: مجموعه مدیریت شهری در تهران در سالهای گذشته مشکلات ترافیکی نمابشگاه کتاب را به خوبی حل کرده اند در حالی که در 2 سال گذشته این هماهنگی ها با شورا به عمل نیامده است.

کد خبر 459991

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha