۳۰ تیر ۱۳۹۸، ۹:۵۵

امام جمعه گناوه:

مشکلات راه‌ها و جاده‌های گناوه رفع شود

مشکلات راه‌ها و جاده‌های گناوه رفع شود

گناوه- امام جمعه گناوه گفت: مشکلات و نواقص راه ها و جاده های ارتباطی و مواصلاتی گناوه رفع شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی صبح یکشنبه در دیدار با رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان گناوه عنوان کرد: جاده گناوه به سمت مرقد سیدرضا مسیر پر تردد و صدالبته خطرناکی است و با توجه به وضعیت نامناسب تنها پل این جاده بهتر است این جاده یکطرفه شده یا اینکه چاره دیگری برای تردد در آن اندیشیده شود.

وی افزود: امیدوارم در دوره مدیریتی حضرتعالی شاهد اصلاح دوربرگردان مال قائد به سمت دیلم باشیم چرا که از همان ابتدا نیز ما نادرستی این دوربرگردان را به مسئولین گوشزد کردیم و با توجه به تلفات در این مسیر مسئولان باید به فکر راه چاره‌ای برای حل این مشکل باشند.

امام جمعه گناوه خاطرنشان کرد: جاده گناوه به سمت مال قائد و همچنین جاده گناوه به سمت سید رضا فاقد علائم راهنمایی و رانندگی کافی است که امیدوارم این موضوع را نیز انشاالله مدنظر قرار دهید.

رئیس اداره راه و شهرسازی گناوه در این دیدار گفت: یکی از برنامه‌های اداره راه و شهرسازی گناوه راه اندازی باند دوم جاده کمربندی گناوه است.

علوی افزود: در این زمینه می‌طلبد مردم و معارضان اراضی که جاده از آن عبور کرده با این اداره جهت پیشرفت شهر همکاری و مساعدت کنند.

وی در ادامه از خط کشی جاده‌های شهرستان در آینده نزدیک خبر داد.

کد خبر 4671829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha