به گزارش خبرنگار مهر، واحد عبداللهیان بعدازظهر دوشنبه به مناسبت سی و نهمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی استان اظهار داشت: با توجه به شرایط کنونی کشور و تحریم های ظالمانه، جایگاه افراد و سازمان های عملگرا قابل توجه است و جهاد دانشگاهی نیز سازمان عمل گرا است.
وی با بیان اینکه باید در فرایند توسعه استان نقش موثری داشته باشیم افزود: یکی از وضعیت های نسبی استان مازندران مبحث گردشگری است و از سال 96 اقداماتی درباره اقتصادی کردن گردشگری در جهاد دانشگاهی پیگیری می شود.
وی با اشاره به وجود بیش از 800 آب بندان و استفاده سنتی از آن گفت: این آب بندان ها برای مصارف کشاورزی استفاده می شود و باید کاربری جدیدی برای آنان تعریف شود و از اینرو کاربری گردشگری برای آن تعریف شده است.
عبداللهیان اقتصادی کردن گردشگری در حوزه آب بندان ها را از طرح های جهاد دانشگاهی برشمرد و عنوان کرد: از آذرماه 96 تاکنون در کارگروه گردشگری، شورای برنامه ریزی و سرمایه گذاری، گردشگری آب بندان ها معرفی شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران تصریح کرد: به رغم پیگیری و مکاتبات مختلف هنور طرح گردشگری آب بندان ها به سرانجام نرسیده است درحالی طرح پایلوت آن از سوی جهاد دانشگاهی تهیه شده است.
وی با بیان اینکه تعدادی از آب بندان ها پایلوت گردشگری مزرعه را دارا هستند یادآور شد: لازم است این طرح در آب بندان های مناطق مختلف اجرایی شود.
عبداللهیان مطالعه بر روی تولید جلبرگ را از دیگر اقدامات در جهاد دانشگاهی استان بیان کرد و گفت: مطالعه بر روی جلبرگ حاوی پروتئین از سال 94-93 به همت کارشناسان جهاد دانشگاهی انجام شده و تحقیقات نشان می دهد این جلبرگ دارای 74.5 درصد پروتئین است که بالاترین نرم پروتیئن در جهان را شامل می شود.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران یادآور شد: فاز و تولید آزمایش جلبرگ انجام شده و پایلوت تولید نیمه صنعتی آن در فضای 600 مترمربع با ظرفیت تولید ماهانه 50 کیلوگرم در ماه توسط جهاد دانشگاهی پیاده سازی شده است.
نظر شما