پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۲:۲۰

درگیری جنگنده‌های روسی و اسرائیلی در آسمان سوریه

درگیری جنگنده‌های روسی و اسرائیلی در آسمان سوریه

رسانه‌های رژیم صهیونیستی فاش کردند که جنگنده‌های روسی مانع از حملات رژیم صهیونیستی به حومه دمشق شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، رسانه های رژیم صهیونیستی فاش کردند که جنگنده های روسی مانع از حملات رژیم صهیونیستی به حومه دمشق شده اند.

بر اساس این گزارش؛ روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونت اعلام کرد: جنگنده های روسی دوشنبه گذشته مانع از حمله جنگنده های اسرائیلی به حومه دمشق که از آنجا موشک هایی به اسرائیل شلیک شده بود، شدند.

این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی روز دوشنبه گذشته مدعی حملات موشکی از سوریه به فلسطین اشغالی شده بود.

شایان ذکر است که در هشتم شهریور ماه گذشته هم رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند که هواپیماهای «اف- ۳۵» اسرائیل  منطقه‌ای در سوریه را در شب ۲۴ اوت( دوم شهریور) هدف حملات قرار دادند و سپس برای حمله هوایی دیگر به همان منطقه تلاش کردند ولی جنگنده‌های «سوخو- ۳۵» روسیه اجازه ندادند که جنگنده‌های اسرائیلی همچنان به حملات خود ادامه دهند.

طبق این گزارش، بعد از آن‌که جنگنده‌های نیروی هوایی روسیه از نوع «سوخو- ۳۵ اس» از پایگاه «حمیمیم» در لاذقیه به سمت جنگنده‌های «اف- ۳۵» اسرائیل پرواز کردند، این جنگنده‌ها حملات‌شان را متوقف کردند.

کد خبر 4716510

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha