پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ مهر ۱۳۹۸، ۸:۵۵

آماده‌باش برای شرایط بحرانی/ جانشین «زیدان» انتخاب شد

آماده‌باش برای شرایط بحرانی/ جانشین «زیدان» انتخاب شد

تیم فوتبال رئال مادرید تصمیم دارد در صورت تداوم نتایج ضعیف زیدان، مورینیو را جانشینی این مربی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مطبوعات اسپانیا مدعی شدند ژوزه مورینیو گزینه‌ای است که سران تیم فوتبال رئال مادرید او را زیر نظر دارند تا در صورتی که نتایج کسب شده توسط زیدان مطلوب نبود، او را جایگزین سرمربی فرانسوی کنند.

در دیدار پایان هفته تیم مادریدی با شکست مقابل مایورکا صدر جدول رده‌بندی لالیگا را از دست داد. این تیم همچنین به ترکیه سفر خواهد کرد تا دیدار لیگ قهرمانان مقابل گالاتاسرای را به امید رسیدن به اولین برد فصل در این رقابت‌ها برگزار کند.

در صورتی که تیم زیدان در ترکیه شکست بخورد، می‌توان گفت این تیم کاملاً در بحران رفته است و برای چنین شرایطی سران باشگاه مورینیو را در نظر دارند. سرمربی پرتغالی از زمانی که منچستریونایتد را ترک کرده، یعنی در ماه دسامبر بدون تیم بوده است.

بنا بر ادعای مطبوعات خود مورینیو هم تمایل دارد که دوباره در رئال کار کند و چمدان‌ها را بسته تا با اولین تماس خودش را به مادرید برساند. در صورتی که او به این تیم ملحق شود، انقلابی بر پا خواهد کرد و مطمئناً در تیمی که مدت‌هاست تداومی در ارائه عملکرد خوب ندارد، تغییرات زیادی ایجاد خواهد کرد.

* الهه اسماعیلی

کد خبر 4752637

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha