پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ مهر ۱۳۹۸، ۸:۴۱

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف گلستان:

همایش قرآنیان استان گلستان برگزار می شود

همایش قرآنیان استان گلستان برگزار می شود

گرگان- رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه گلستان گفت: همایش قرآنیان استان گلستان برگزار می شود.

ابوالفضل کوهساریان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: همایش قرآنیان استان گلستان چهارشنبه یکم آبان، با حضور آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه و امام جمعه گرگان در مصلی گرگان برگزار می شود.

وی افزود: این مراسم با برگزاری محفل انس با قرآن و قرائت قاری برجسته بین المللی استاد «علیرضا رضایی» نفر برتر سی و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن در بخش قرائت همراه خواهد بود.

کوهساریان گفت: در این آیین حجت الاسلام سید مصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه سخنرانی و از چهره ها و نخبگان قرآنی استان تجلیل خواهد شد.

وی با بیان این که این همایش در راستای توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی انجام می شود، ادامه داد: گلستان ظرفیت بسیاری خوبی در رشته های حفظ و قرائت دارد و با توجه به این که بیست و هشتمین اجلاسیه نماز را هم پیش رو داریم با همکاری نهادهای مختلف این آیین برگزار می شود.

کوهساریان با تأکید بر این که از ظرفیت های استانی و بین المللی در این برنامه استفاده شود، گفت: مخاطب خاص ما موسسات قرآنی و دانش آموزان، مسئولان و نهادها هستند و دو هزار نفر از قرآنیان در این همایش شرکت می کنند.

کد خبر 4752840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha