به گزارش خبرنگار مهر، محمود پایکاری بعدازظهر در نشستی خبری، اظهار کرد: این شهرستان حدود ۵۴ هزار دانش آموز دارد که از این تعداد ۵ هزار و ۶۰۰ نفر در مدارس غیردولتی درس میخوانند، تعداد دانش آموزان تبعه افغان این شهرستان نیز ۱۲ هزار نفر است.
وی با اشاره به اینکه در سال تحصیلی ۹۸ - ۹۹ بیش از سه هزار و ۵۰۰ دانش آموز به جمعیت دانش آموزی شهرستان ساوجبلاغ افزوده شده است، گفت: به یقین با راه اندازی قطار برقی کرج - هشتگرد و افزایش مهاجرتها به این منطقه، جمعیت دانش آموزی افزایش مییابد.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ بیان کرد: در راستای مشارکت و همکاری والدین در یکسال گذشته ۲۷۵ میلیون تومان کمک نقدی و حدود دو میلیارد تومان کمکهای غیرنقدی دریافت کردیم که این مهم نشان از افزایش سطح مشارکت والدین دارد.
پایکاری با بیان اینکه امسال از شهرستان ساوجبلاغ ۱۲ معلم پژوهنده و ۲۰ اثر پژوهشی از دانش آموزان این شهرستان در سطح استانی برگزیده و انتخاب شدند، افزود: در زمینه فراهم آوری تجهیزات مدارس از جمله میز و نیمکت و یا تأمین کولر واحدهای آموزشی در یکسال اخیر بالغ بر ۱۰ تا ۱۲ تریلر تجهیزات داشتهایم، اما هنرستانهای این شهرستانها هنوز از کمبود تجهیزات رنج میبرند.
وی با اشاره به اینکه در طول یکسال قبل شهرداران و دهیاران این شهرستان یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در سطح مدارس ساوجبلاغ عملیات آسفالت انجام دادهاند، گفت: در این بازه زمانی از محل ۵ درصد بودجه عمرانی شهرداریهای این شهرستان نیز در مجموع توانستیم ۹۰۰ میلیون تومانجذب اعتبار داشته باشیم که برای اقدامات مختلفی از جمله انجام کف پوش سالهای ورزشی هزینه شده است.
وی با بیان در سال تحصیلی آینده در شهرستان ساوجبلاغ دو مدرسه خیرساز آماده استفاده است، گفت: کار ۴ مدرسه نیمه کاره نیز توسط اداره کل نوسازی مدارس پیش برده شده است، در یکسال گذشته حدود ۳۰ هزار متر ایزوگام مدارس شهرستان را انجام دادهایم.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ با اشاره به اینکه در حوزه پرورشی امسال توانستهایم موفقیتهایی از جمله رتبه دوم علوم تربیتی را در استان کسب کنیم، گفت: در حوزه پیشگیری از اعتیاد و آسیبهای اجتماعی آموزش ۶ هزار و ۵۰۰ دانش آموز در قالب برگزاری دوره آموزشی تحت پوشش قرار داده شدند.
پایکاری با بیان اینکه ۲۶ هزار و ۳۵ دانش آموز این شهرستان در یکسال گذشته تحت آموزش پیشگیری از ایدز قرار گرفتند، عنوان کرد: در طرح سفیران سلامت نیز ۷ هزار و ۷۰۰ دانش آموز ساوجبلاغی شرکت کردند، اجرای طرح ملی دادرس را نیز با همکاری هلال احمر در ۱۱ مدرسه شهرستان برای دانش آموزان پایه هشتمی داشتیم.
وی در خصوص مشاهده کیکهای آلوده در سطح مدارس شهرستان ساوجبلاغ نیز گفت: در هفته گذشته دو مورد داشتیم که از مغازههای اطراف مدارس خریداری شده بود و خوشبختانه هیچ موردی از این کیکها در بوفه مدارس مشاهده نشده است، اکنون نیز فروش هر نوع کیک و کلوچه در بوفه مدارس این شهرستان را ممنوع کردهایم.
پایکاری با تاکید بر اینکه در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار نفر نرخ بیسوادی شهرستان ساوجبلاغ است و در حوزه سوادآموزی رتبه برتر استان البرز را کسب کردهایم، عنوان کرد: مدارس این شهرستان با احتساب مدارس غیردولتی و دونوبتی ها ۳۰۰ مدرسه است و اکنون کمبود تعداد معلم در این شهرستان حدود ۴۰۰ معلم است و بیشتر کمبود ما در مقطع ابتدایی است.
نظر شما