پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۹:۴۱

طرح مبارزه با انگلهای خارجی دام در قم اجرا می شود

قم - خبرگزاری مهر : مدیرکل دامپزشکی استان قم از اجرای طرح مبارزه با انگل‌های خارجی دام در قم خبر داد.

دکتر مسعود روحانی در گفتگو با خبرنگار مهر در قم با اشاره به اجرای طرح جامع مبارزه با انگل‌های خارجی بدن دام و اماکن دامی‌ گفت : این طرح از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری در سطح دامداری‌های استان به اجرا درآمده است.

وی در خصوص اهداف این طرح اظهار داشت : هدف از اجرای این طرح که اماکن دامی ‌و دام‌های موجود در آن از قبیل گاو، گوسفند و بز را شامل می‌شود، جلوگیری از بروز بیماری‌های مشترک مانند تب کریمه کنگو و کنترل بیماری‌های انگلی تک‌یاخته‌ای مانند تیلریوز، بابزیوز و آنا پلاسموز است .

مدیرکل دامپزشکی استان قم وسعت جایگاه و اماکن دامی ‌دامداری های صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی تحت پوشش اجرای این طرح را پنج میلیون مترمربع عنوان و خاطرنشان کرد : تاکنون این طرح 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دکتر روحانی ادامه داد : 650 هزار رأس دام سبک و سنگین مجتمع‌های دامپروری به ویژه دام‌داری‌های روستایی و سنتی در طرح جامع مبارزه با انگل‌های خارجی بدن دام و اماکن دامی‌سمپاشی می‌شوند.

به گفته وی تمام سموم مصرف شده رایگان است و این طرح با همکاری مراکز خدمات دامپزشکی بخش خصوص صورت می‌گیرد.

کد خبر 485880

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha