پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ خرداد ۱۳۸۶، ۱۶:۰۵

به منظور عملیاتی کردن سند چشم‌انداز بسیج سازندگی؛

اجرای پروژه‌های زودبازده به جوانان واگذار می‌شود

دومین جلسه ستاد عالی پشتیبانی اردوهای هجرت 3 به منظور عملیاتی کردن سند چشم‌انداز بسیج سازندگی و در راستای تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از نیرو و نشاط جوانان برای سازندگی کشور برگزار و مقرر شد، اجرای پروژه‌های زودبازده به جوانان واگذار شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این جلسه که با حضور سعیدلو معاون اجرایی رئیس جمهور، سردار حجازی فرمانده‌ نیروی مقاومت بسیج،  زاهدی وزیر علوم و دیگر مسوولان ذیربط تشکیل شد؛ راهکارهای غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان، کمک به توسعه‌ سازندگی، اشاعه‌ فرهنگ کار و تلاش با بهره‌گیری از روحیه و منش بسیجی، کمک به محرومیت‌زدایی و عمران و آبادانی روستاها، افزایش توان فنی و تجربی بسیجیان، کمک به رفع مشکل بیکاری جوانان و کاهش هزینه‌های دولت با استفاده از طرح بسیج سازندگی بررسی شد.

در ادامه جلسه معاون اجرایی رئیس جمهور و دبیر ستاد عالی پشتیبانی اردوهای هجرت 3، گفت: تنوع عرصه‌های فعالیت در این اردوها استقبال بسیار چشمگیر جوانان را در پی داشته است؛ به طوری که سال گذشته حدود 3 میلیون و 194 هزار نفر روز در عرصه‌های بهسازی و زیباسازی و مرمت مدارس، عمرانی، منابع طبیعی و کشاورزی، خدمات‌رسانی و محرومیت‌زدایی، بهداشت و درمان، علمی و آموزشی و خدمات مشاوره‌ای و فنی و حرفه‌ای و مهارتی مشارکت داشتند.

سعیدلو با بیان این‌که "پیش‌ بینی می‌شود در سال جاری حداقل 5 میلیون نفر روز در عرصه‌های مذکور فعالیت کنند" افزود: رسانه‌ها از جمله صدا و سیما باید ضمن اطلاع‌ رسانی و فرهنگ‌سازی؛ گزارش اقدامات انجام شده در اردوهای هجرت 3 را به اطلاع عموم برسانند.

در این جلسه همچنین مقرر شد؛ مدیران و مجریان موفق و نمونه طرح هجرت 3 سال 85 طی مراسمی با حضور مقامات کشوری و لشکری مورد تقدیر قرار گیرند.

کد خبر 491249

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha