پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۴:۱۵

بانک مرکزی فرانسه هشدار داد

فرانسه ۲۷ درصد از فعالیت‌های اقتصادی خود را از دست داد

فرانسه ۲۷ درصد از فعالیت‌های اقتصادی خود را از دست داد

فرانسه، یکی از قدرت‌های اقتصادی کلیدی اروپا، در تلاش برای مقابله با تأثیرات اقتصادی سنگین پاندمی کرونا، در ماه آوریل(فروردین-اردیبهشت) شاهد افت ۲۷ درصدی فعالیت‌های اقتصادی خود بود.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از شین‌هوا، فرانسه، یکی از قدرت‌های اقتصادی کلیدی اروپا، در تلاش برای مقابله با تأثیرات اقتصادی سنگین پاندمی کرونا، در ماه آوریل شاهد افت ۲۷ درصدی فعالیت‌های اقتصادی خود بود اما شرایط نسبت به ماه مارس بهبود یافت.

بر طبق گزارش ماهانه بانک مرکزی از فعالیت‌های تجاری فرانسه، افت فعالیت‌های اقتصادی در ماه آوریل همچنان سنگین باقی ماند اما شدت این افت از پایان ماه مارس کمتر بود، البته بخش‌هایی مانند خدمات خانوار از این امر مستثنی بودند.

بر اساس مصاحبه‌های انجام شده توسط بانک مرکزی با مدیران ۸۵۰۰ شرکت در بازه ۲۸ آوریل تا ۶ می، مشخص شد که اقتصاد داخلی فرانسه ۲۷ درصد زیر سطح نرمال خود فعالیت می‌کند. این در حالی است که در ماه قبل هم این فعالیت‌ها ۳۲ درصد افت کرده بودند.

در گزارش بانک مرکزی آمده است: در ماه آوریل که اقتصاد فرانسه یک ماه کامل در قرنطینه بود (در مقایسه با ماه مارس که نیمی از آن در شرایط قرنطینه سپری شده بود، چراکه قرنطینه فرانسه از ۱۷ مارس آغاز شده بود) فعالیت‌های اقتصادی تا سطح قابل‌توجهی پایین آمد.

کد خبر 4925033

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha