پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

در واکنش به تصمیم الحاق کرانه باختری؛

جنبش مقاومت اسلامی «نُجَباء» به رژیم صهیونیستی هشدار داد

جنبش مقاومت اسلامی «نُجَباء» به رژیم صهیونیستی هشدار داد

اعضای جنبش «نُجَباء» در فلسطین با ارسال بالون‌هایی به مواضع رژیم صهیونیستی، نسبت به هرگونه خطای محاسباتی این رژیم هشدار دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر اطلاع رسانی جنبش مقاومت اسلامی «نجباء» عراق، اعضای این جنبش در فلسطین با ارسال بالون‌هایی به مواضع رژیم صهیونیستی، نسبت به هرگونه خطای محاسباتی این رژیم هشدار دادند.

بر اساس این گزارش، مقاومت اسلامی نُجَباء پس از اعلام تصمیم صهیونیست‌ها برای ضمیمه کردن بخش‌های دیگری از خاک فلسطین به سرزمین‌های تحت اشغال، پیام تازه‌ای برای این رژیم در خاک فلسطین ارسال کرد.

اعضای دفتر نمایندگی این جنبش، تصاویر فرماندهان ارشد مقاومت، شهیدان «سپهبد قاسم سلیمانی»، «عماد مغنیه»، «ابومهدی المهندس»، «بهاء ابوالعطاء» و «احمد الجعبری» را با بالون‌های کوچک از مبدأ بافت جنگلی شهر غزه به سوی مواضع تل آویو فرستادند.

بنا به اعلام اداره امور بین الملل این جنبش، نُجَباء با ارسال این تصاویر بر ادامه راه شهدای مقاومت تا آزادسازی قدس شریف تأکید کرده و نسبت به هرگونه خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی هشدار داده است که در این صورت، قوایی متشکل از سرتاسر جبهه مقاومت پیش روی آن رژیم صف آرایی خواهد کرد.

شایان ذکر است، پس از استفاده گسترده مجاهدان فلسطینی از بالون‌های کوچک و بزرگ با استفاده‌های نظامی و غیرنظامی علیه منافع رژیم صهیونیستی، این رژیم نسبت به بالون و هرگونه اجسام مشابه آن حالت پرواز ممنوع اعلام کرده است که در صورت پرواز هرگونه بالون بر فراز آسمان فلسطین اشغالی، به‌سرعت تیم‌های پهپادی جهت کسب اطلاعات و عملیات شناسایی به نقطه مبدأ اعزام می‌شوند.

کد خبر 4942102

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha