پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ خرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۰۷

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان:

۱۰ نفر به تعداد بیماران کرونا در زنجان افزوده شد

۱۰ نفر به تعداد بیماران کرونا در زنجان افزوده شد

زنجان-رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰ نفر به آمار مبتلایان به کرونا در استان زنجان افزوده شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز قزلباش با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰ نفر به آمار مبتلایان به کرونا در استان زنجان افزوده شده است، گفت: در مجموع تاکنون تست کرونای یک‌هزار و ۲۲۸ نفر بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی مثبت اعلام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان ادامه داد: از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۳۸ نفر در استان جان خود را از دست داده‌اند.

قزلباش ادامه داد: از مجموع بیماران مبتلا به این ویروس هم تا به امروز یک هزار و ۹ نفر با بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

کد خبر 4944722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha