پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰

کارشناس مذهبی:

دشمنان در طرح دوگانه سلامت و عزاداری شسکت خوردند

دشمنان در طرح دوگانه سلامت و عزاداری شسکت خوردند

سمنان- کارشناس مسائل مذهبی با بیان اینکه دشمنان در محرم می‌خواستند با دوگانه سلامت و عزاداری، ایام این ماه مبارک را تحت الشعاع قرار دهند، گفت: رعایت پرتکل‌ها، توطئه دشمنان را شکست داد.

حجت‌الاسلام سید علی میر رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به رعایت خوب پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم و هیئت‌های مذهبی، بیان کرد: عمده آئین عزاداری ماه محرم با رعایت مناسب مسائل بهداشتی از سوی مردم و به خصوص مهیا کردن شرایط توسط هیئت‌های عزاداری برگزار شد که نشان داد شیعیان با شعور حسینی بیگانه نیستند.

وی با بیان اینکه شور و شعور حسینی سبب شد تا دشمنان شکست بخورند، تاکید کرد: برخی سعی داشتند تا در عین گمراهی به موضوع مطرح شده توسط معاندان یعنی دوگانه سلامت و عزاداری دامن بزنند اما مراسم عزاداری محرم نشان داد که عزاداری و حفظ سلامت منافاتی باهم ندارند.

این کارشناس مذهبی با بیان اینکه عزاداری محرم با شرایط کنونی نشان داد که می‌توان بر اثر اقتضای زمان مسائل اصلی دینی را نیز به روز کرد، گفت: اسلام دینی است که تاریخ ندارد یعنی همین امروز نیز می‌تواند شرایطش را به روز کند و این نشان از پویایی فقه شیعی دارد.

میر رحیمی با بیان اینکه مردم نشان دادند که می‌توان با رعایت مسائل بهداشتی فرایض دینی و مراسم آئینی را نیز باشکوه برگزار کرد، ابراز داشت: از سوی دیگر مسئولان، روحانیان، مراجع عظام و… نیز با درک شرایط توانستند مردم را به خوبی راهنمایی کنند.

وی با بیان اینکه محرم الگویی برای جهانیان شد، تاکید کرد: جهانیان فهمیدند که می‌توان در عین رعایت مسائل، به برگزاری مناسک و مراسم نیز پرداخت و تنها نیت و ضرورت‌ها و اقتضائات هستند که می‌توانند مسائل را به روز کنند و این اتفاقاً پویایی و فعال بودن فقه شیعیان را به دنیا ثابت کرد آن هم درست مقابل تفکری که دشمنان قصد دارند از اسلام به عنوان یک دین خشن نمایش دهند.

این کارشناس مذهبی بیان کرد: اولویت بخشیدن سلامتی به مسائل دینی مانند نماز جمعه که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز تاکید کردند که من تابع ستاد کرونا هستم، نشان داد که اتفاقاً رحمانیت و سلامتی انسان‌ها در دین تا چه اندازه واجب است.

میر رحیمی با اشاره به وجود ویدئویی از قمه‌زنی در عزاداری لندن که در فضای مجازی بازدید بسیاری خورده است، گفت: اینکه در انگلستان که حتی سر بریدن یک مرغ در کنار خیابان ممنوع است اما ده‌ها نفر با قمه خود را خونین کرده و به عزاداری می‌پردازند، نشان می‌دهد که باید به اصل این ماجراها تشکیک کرد.

وی افزود: قطعاً انگلستان که دشمن اسلام محسوب می‌شود، پشت این ماجرا است تا جلوه‌های عزاداری امام حسین (ع) را به شکلی نامناسب جلوه دهد در حالی که مردم ایران نشان دادند که حفظ سلامتی برای آن‌ها در مراسم مذهبی دارای جایگاه ویژه است.

کارشناس مذهبی ضمن تقدیر از مردم و برگزار کنندگان مراسم مذهبی، ابراز کرد: عزاداری ماه محرم به الگویی برای تمام دنیا بدل شد زیرا نشان داد که می‌توان با اراده دینی کارهایی بزرگ را انجام داد همچنین اهدای بسته‌های ارزاق به نیازمندان در ایام ماه محرم یکی دیگر از مسائلی بود که به زیبایی در این ماه به جای نذورات اطعام به شیوه سال‌های قبل انجام شد تا بازهم به دنیا ثابت کند که مسائل دینی ما چقدر می‌توانند به روز و بسته به نیازهای امروزی مردم جامعه باشد.

کد خبر 5013043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha