امیرحسین حریری مدیر مرکز تئاتر مولوی درباره فعالیتهای این مرکز در شرایط کنونی، به خبرنگار مهر گفت: اجراهای در طول تابستان و اجراهای اخیر مرکز تئاتر مولوی با استقبال خوب مخاطبان و تکمیل ظرفیت مجاز در نظر گرفته شده با توجه به پروتکلهای بهداشتی همراه بوده و هست. با توجه به استقبال صورت گرفته احتمال تمدید اجراهای فعلی مرکز تئاتر مولوی وجود دارد.
وی ادامه داد: در دهه سوم شهریور سال جاری مرکز تئاتر مولوی میزبان آزمون عملی کنکور کارشناسی هنر بود و بیش از ۲۶۰۰ داوطلب آزمون در این مکان حضور پیدا کردند. همچنین قرار است از ۱۲ تا ۱۶ مهر آزمونهای عملی کارشناسی ارشاد در رشته بازیگری نیز از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در مرکز تئاتر مولوی برگزار شود.
حریری درباره دیگر فعالیتهای مرکز تئاتر مولوی توضیح داد: در مباحث پژوهشی مرتبط با جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی نیز کارگاه «تئاتر مستند» با حضور فعالان حوزه و منتخب متقاضیان حضور در کارگاهها از ۵ مهر طی روزهای شنبه هر هفته برگزار خواهد شد. فعالیت دیگر ما در این مرکز برنامههای «پاراگراف» مشتمل بر نشستهای تخصصی است که به دلیل شیوع ویروس کرونا در فضای مجازی منتشر میشود. قرار است در برنامه جدید «پاراگراف» بحث «تاریخ میزانسن و بررسی تئاتر رابرت ویلسون» تولید و در مهرماه منتشر شود.
وی افزود: همایش ملی «تئاتر مسئولیت پذیر» که به عنوان یک همایش علمی پژوهشی قرار بود اوایل مهر برگزار شود، به دلیل تقاضای پژوهشگران برای داشتن فرصت بیشتر در اوایل فصل زمستان برگزار خواهد شد. بحث تولید تله تئاتر در مرکز تئاتر مولوی نیز به صورت جدی پیگیری میشود و تلاش میکنیم در ۶ ماهه دوم سال جاری حداقل یک پروژه را بر اساس تمام شاخصههای تئاتری و آکادمیک تولید کنیم. در تلاش هستم تا با جذب حمایت سازمان صدا و سیما این تولید از یکی از شبکههای تلویزیونی پخش شود که البته کار سختی است و من تمام تلاش خود را برای محقق شدن این جریان، انجام میدهم.
مدیر مرکز تئاتر مولوی درباره وضعیت حمایت مالی از تولیدات دانشجویی تئاتر با توجه به بالا رفتن هزینههای تولید، تأکید کرد: با توجه به آمار و ارقامی که به عنوان شفاف سازی درباره حمایت از نمایشهای تولید شده در سال گذشته ارائه شده، نسبت به میزان حمایت از آثار دانشجویی و ارقام ناچیز آن بسیار متأثر شدم. اعتقادم بر این بود نمایشهایی که در مرکز تئاتر مولوی اجرا میشوند و نام علم و دانش را یدک میکشند نیازمند حمایتهای خیلی بیشتری باشند.
حریری یادآور شد: اساساً با این نگاه که کاری دانشجویی است و باید کمتر حمایت شود، بسیار مخالفم معتقدم از کارهای دانشگاهی نسبت به کارهای حرفهای باید حمایت بیشتری انجام شود.
وی در ادامه سخنان خود اظهار امیدواری کرد شورای حمایت در دوره مدیریت فعلی اداره کل هنرهای نمایشی نگاه بهتر و متعادلتری به نمایشهای معرفی شده تئاتر مولوی نسبت به دوره گذشته مدیریت اداره کل هنرهای نمایشی داشته باشد.
این مدیر تئاتر دانشگاهی با اشاره به برگزاری جلسهای با حضور قادر آشنا مدیرکل هنرهای نمایشی اظهار کرد: آقای آشنا مرکز تئاتر مولوی را به عنوان مرکزی خاص میشناسند و موافق حمایت ویژهتر از آثار دانشجویی تولید شده در این مرکز و این شرایط هستند. کمااینکه از ۲ نمایش قبلی معرفی شده از سوی مرکز تئاتر مولوی نیز حمایت بیشتری انجام شد.
حریری تصریح کرد: مرکز تئاتر مولوی طی این سالها نشان داده که هم اجراهای جریان ساز و هم مباحث علمی و آموزشی مؤثر و قابل استناد داشته است. مرکز تئاتر مولوی در حالی که زیر نظر دانشگاه تهران است ما فراتر از وظایف اختصاصی خود عمل میکند و سعی داریم در این مرکز شرایط و امکانات را برای دانشجویان مستعد تمامی مرکز دانشگاهی فراهم کنیم.
مدیر مرکز تئاتر مولوی در پایان سخنان خود بیان کرد: از وزارت علوم و اداره کل هنرهای نمایشی انتظار داریم حمایتهای ویژهتری از تولیدات و فعالیتهای این مرکز تئاتر دانشگاهی داشته باشند. البته به محدودیتهای مالی و شرایط سختی که همه به ویژه اداره کل هنرهای نمایشی درگیرشان هستند واقف هستم ولی انتظار داریم از این پس حمایت بیشتری از تئاتر دانشگاهی و مرکز تئاتر مولوی انجام شود.
نظر شما