۲۵ آبان ۱۳۹۹، ۸:۴۶

مدیر کمیته محتوایی هفته کتاب:

هفته کتاب امسال، مجازی و بدون تجمع برگزار می‌شود

 هفته کتاب امسال، مجازی و بدون تجمع برگزار می‌شود

مدیر کمیته محتوایی هفته کتاب عنوان کرد: امسال تجمعات هفته کتاب با توجه به شیوع کرونا مجازی شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید میرمحمدصادق مدیر کمیته محتوایی هفته کتاب در برنامه «صبح و گفتگو» اظهار کرد: هفته کتاب همزمان با زادروز علامه طباطبایی شروع و کلیه دستاوردها و فعالیت‌های فرهنگی حوزه کتاب، کتابداری و کتابخوانی در کل کشور هم در این هفته ارائه می‌شود.

میرمحمدصادق درباره اقدامات این کمیته در هفته کتاب گفت: نگاه کمیته به هفته کتاب یک نگاه زیرساختی است؛ ما امسال کلان برنامه‌های حوزه فرهنگ را احصا و براین اساس، ریز برنامه‌هایی را تعریف می‌کنیم که این کلان برنامه‌ها هم حوزه‌های زیرساختی کتاب، گام دوم انقلاب و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه کتاب را در برمی گیرد.

مدیر کمیته محتوایی هفته کتاب گفت: تأثیرگذاری تغییر محتوا بر سطح کتابخوانی در جامعه بستگی به خود مردم دارد یعنی کمیته محتوا به تنهایی نمی‌تواند بر افزایش کتابخوانی مؤثر باشد؛ عوامل متعددی مانند طراحی یک جلد خوب، ویترین زیبای کتابفروشی و یا تغییر محتوا می‌توانند سطح کتابخوانی را تحت تأثیر قرار دهند.

میرمحمدصادق با بیان اینکه هفته کتاب همیشه زمانی برای تجمع اهالی کتاب بود عنوان کرد: امسال با توجه به شیوع کرونا این تجمعات هم مجازی شده و ما هم پژوهش‌هایی را پیش بینی کردیم که از نظر زیرساختی به حوزه کتاب کمک کنند.

در ادامه، دکتر مهدی جمالی نژاد رئیس شبکه شهرهای دوستدار کتاب گفت: نگاه وزارت کشور به موضوع کتاب نگاه بسیار عمیقی است. تأکید وزارتخانه براین است که کار شهرداری‌ها صرفاً ساخت و ساز نباشد و در کنار اقدامات سخت افزاری، اقدامات نرم افزاری و فرهنگی هم انجام شود.

وی با بیان اینکه شهرهای پایتخت و دوستدار کتاب برای اولین بار در سال ۲۰۰۱ توسط یونسکو پایه گذاری شد افزود: این یک عنوان فرهنگی است و به شهرهای اعطا می‌شود که طرح‌های ویژه خود را در همکاری با دولت و انجمن‌ها و مردم در زمینه کتاب و کتابخوانی انجام می‌دهند.

معاون عمرانی وزیر کشور گفت: شهرهای پایتخت و دوستدار کتاب، یک سال فرصت دارند که طرح‌ها و برنامه‌های مرتبط با ترویج و نهادینه کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی را اجرا کنند.

جمالی نژاد با اشاره به انتخاب و معرفی شهرهای اهواز، نیشابور، بوشهر، کاشان، یزد شیراز به عنوان پایتخت کتاب از سال ۹۳ تا ۹۹ گفت: همزمان با این جشنواره، روستاها و عشایر فعال در این عرصه نیز معرفی می‌شوند و البته امسال با توجه به شیوع کرونا این برنامه را به صورت مجازی برگزار می‌کنیم.

رئیس شبکه شهرهای دوستدار کتاب افزود: این طرح رقابت مثبت بین شهرها و روستاها را افزایش داده و باعث شده که شهرداران و دهیاران هم از ایجاد زیرساخت‌های کتاب و کتابخوانی استقبال کنند.

کد خبر 5071378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha