۲۲ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۳۷

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی:

۶۰۰ میلیون ریال برای محرومیت زدایی روستاهای نهبندان هزینه شد

۶۰۰ میلیون ریال برای محرومیت زدایی روستاهای نهبندان هزینه شد

بیرجند- مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: خدماتی به ارزش ۶۰۰ میلیون ریال به روستاهای محروم نهبندان ارائه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا رضایی صبح دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به محرومیت روستاهای نهبندان بیان کرد: در راستای کمک به محرومان این روستاها طی هفته جاری، ۶۰۰ میلیون ریال توسط خیرین هزینه شده است.

وی با بیان اینکه این خدمات شامل توزیع ۸۵ بسته معیشتی بوده است، گفت: همچنین ۲۰ عدد انواع لوازم خانگی به ارزش ۱۶۰ میلیون ریال توزیع شده است.

رضایی بیان کرد: اهدای دو عدد تبلت به ارزش ۶۰ میلیون ریال و تامین داروی بیماران خاص برای دو نفر از نیازمندان از دیگر خدمات ارائه شده بوده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی اظهار کرد: این خدمات به روستاهای چاهشولک، وگلگزی، چاه کرجو، چاه زرد و گله چشمه از توابع نهبندان ارائه شده است.

بنا به گفته وی این خدمات توسط خیریه خادمان علی ابن ابیطالب (ع) با همکاری جمعیت هلال احمر استان ارائه شده است.

کد خبر 5119223

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
      0 0
      چنان تیتر خبر صحبت از محرومیت زدایی روستاهای نهبندان زده که فکر کردم 600هزار میلیارد تومان هزینه شده، آخه 60 میلیون تومان یک خانواده روستایی را میشه محرومیت روستایی کرد که دم از روستاهای نهبندان زد؟؟؟؟!!!((