۲۱ بهمن ۱۴۰۴، ۱۶:۵۸

دعوت رئیس دادگستری آذربایجان غربی برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

دعوت رئیس دادگستری آذربایجان غربی برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

ارومیه - رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از مردم همیشه در صحنه استان برای شرکت در راهپیمایی چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در ارومیه میدان انقلاب دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در بخشی از پیام خود آورده است، پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، یکی از موفق‌ترین الگوهای انقلابی عصر حاضر و تجربه جهان اسلام است که به رهبری فقیه ظلم‌ستیز، حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) زمینه سقوط سلطنت پهلوی را فراهم کرد و با جاری نمودن نظام اسلامی، دست زورگویان و مستکبران را برای همیشه از تاریخ ملت مسلمان ایران کوتاه کرد.

هم اینک در طلیعه چهل و هفتمین سالروز این روز باشکوه، دادگستری استان آذربایجان غربی ضمن پاسداشت خون شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی و گرامیداشت یاد و خاطره دهه مبارک فجر، این ایام فرخنده را به محضر مبارک حضرت ولی عصر(عج)، فرماندهی معظم کل قوا و آحاد ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی تبریک گفته، بیعت مجدد خود را با آرمان‌های بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران و اطاعت از فرامین و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اعلام می‌دارد.

از مردم شریف استان آذربایجان غربی و امت شهیدپرور دعوت می‌کند تا همچون گذشته اقتدار و عظمت ایران اسلامی را با حضور پرشور و گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن در برابر چشم جهانیان به نمایش گذارند و بار دیگر صحنه‌ای پرشکوه از تداوم حضور ملت انقلابی را در خط مقدم حراست از دستاورد عظیم وحدت ملی و اسلامی ترسیم کنند.

کد خبر 6745503

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha