پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ تیر ۱۳۸۶، ۲۱:۱۷

اتحادیه اسلامی ترکمنهای عراق :

عناصر تکفیری بدنبال ایجاد فتنه قومی در عراق هستند

مسوول دفتر سیاسی اتحادیه اسلامی ترکمن های عراق از وجود طرحی با هدف ضربه زدن به مناطق ترکمن شیعه نشین در بغداد و استان دیاله خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "تحسین کهیه" در گفتگو با شبکه تلویزیونی العالم حادثه روستای "آمرلی" را ادامه سلسله عملیات تروریستی عناصر تکفیری وتروریست در مناطق شیعه نشین ترکمن وابسته به استان کرکوک دانست.

در حمله انتحاری دیروز با استفاده از یک دستگاه کامیون بمب گذاری شده درمرکز بازار روستای آمرلی صدها نفر کشته و زخمی شدند.

کهیه گفت : این حملات تروریستی نشان دهنده وجود طرح هایی با هدف فتنه انگیزی قومی در این مناطق به ویژه پس از شکست این برنامه ها در بغداد و دیگر استان های عراق است.

این مسوول عراقی تقویت نیروهای امنیتی و پلیس را درمقابله با حملات تروریستی خواستارشد و گفت : وضعیت عراق در نتیجه عوامل زیادی ازجمله وجود سازمانهای اطلاعاتی بین المللی و حتی منطقه ای بی ثبات است و این کشور به عرصه درگیری این عناصر تبدیل شده و مردم عراق قربانی این درگیری ها شده اند.

کهیه افزود : اقدامات تروریستی وعملیات انفجاری درعراق با هدف جلوگیری از تشکیل عراقی جدید و مانع تراشی برای تشکیل موسسات امنیتی، سیاسی و قانونی در این کشور صورت می گیرد.

وی ابراز عقیده کرد : نبود ثبات در عراق به نفع برخی کشورهای منطقه است که نمی خواهند این کشور ثبات داشته باشد.

کد خبر 514460

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha