۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۲

با حکم حجت الاسلام صدیقی؛

جلیل محبی از ستاد امر به‌ معروف رفت/هاشمی گلپایگانی دبیر ستاد شد

جلیل محبی از ستاد امر به‌ معروف رفت/هاشمی گلپایگانی دبیر ستاد شد

حجت الاسلام کاظم صدیقی رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر طی حکمی سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی را به عنوان دبیر این ستاد منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام کاظم صدیقی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر طی حکمی سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی را به عنوان دبیر این ستاد منصوب کرد.

در حکم حجت الاسلام کاظم صدیقی به سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی آمده است: نظر به لزوم تحول در ستاد امر به معروف و نهی از منکر در راستای انتظارات مقام معظم رهبری و اهداف ترسیم شده در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و با عنایت به دانش، بینش، تجارب ارزشمند، روحیه انقلابی و جهادی و برخورداری از مدیریت تحولی، جنابعالی را از سوم خرداد با حفظ سمت به مدت سه سال به عنوان دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر منصوب می‌نمایم.

حجت الاسلام صدیقی در حکم دبیر جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر از هاشمی گلپایگانی خواسته است تا علاوه بر انتظارات مندرج در حکم قائم مقامی ریاست ستاد، در تحقق موارد ذیل تلاش کند:

۱. با گشودن باب همکاری و استفاده از ظرفیت فرهیختگان حوزه و دانشگاه، وزانت و سطح عقلانیت ستاد به مدد هیأت اندیشه ورز ارتقا یابد، سیاست‌ها و خط‌مشی‌های بنیادی و اساسی ستاد به منظور احیا، ترویج و تحقق امر به معروف ونهی ازمنکر در سطح جامعه تدوین گردد.

۲. ساختار جامع و کارآمد ستاد در تراز سازمان، متناسب با نیازهای موجود جامعه و با اخذ نقاط قوت و رفع نقاط ضعف ساختارهای گذشته برای تصویب ارائه گردد.

۳. به هم افزایی و انسجام سازمانی توجه جدی مبذول نموده، راهبری ستادهای استانی و شهرستانی در هماهنگی و وحدت رویه کامل با ستاد مرکز در دستورکار قرار گیرد و بر اساس میثاق‌نامه و برنامه کاربردی، زمان‌بندی شده و قابل سنجش و ارزیابی، تقویت گردد.

۴. کلیه امور بر اساس برنامه و نظم تشکیلاتی مدیریت شده و شبکه احیاگری امر به معروف ونهی از منکر و هم چنین مطالبه و حمایت از مطالبه‌گران خصوصاً درنظام اداری و اجرایی با استفاده از سرمایه اجتماعی ناشی از اعتماد و احترام مورد توجه قرارگیرد.

۵. ظرفیت تشکل‌های مردمی تحت عنوان احیاگران امر به معروف و نهی ازمنکر با رویکرد جهادی و مطالبه گری حکیمانه و با اخذ برنامه و بروندادهای مشخص، احیا و حمایت‌های لازم صورت پذیرد.

۶. با استفاده از خرد جمعی و جمع‌آوری و سازمان‌دهی نظرات ایده‌پردازان کشوری و بین‌المللی، طرح و برنامه ستاد به صورت جدی فعال و اثرگذار گردد. هم‌چنین با بهره‌مندی از تجارب فعالان حوزه امر به معروف و نهی از منکر، جلسات دانش افزایی و نقد و بررسی و کرسی‌های آزاداندیشی برگزار و به استناد ماده ۴ دستورالعمل اجرایی قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان ازمنکر، حسب مورد کارگروه‌های موضوعی در ذیل هیأت اندیشه‌ورز ایجاد تا تشکل‌های احیاگران از لحاظ فکری پشتیبانی شوند.

۷. براساس وقایت الهی، پاسداری، مواظبت و حراست از کلیه امور و برنامه‌ها و افراد سازمانی در دستور کار قرارگیرد.

۸. تقویت، حمایت و معاضدت های قضائی و حقوقی از آمران به معروف و ناهیان از منکر درساز و کار تشکیلاتی و قانونی برنامه ریزی شود.

۹. با توجه به اهمیت خانواده و نقش آن به عنوان هسته اولیه جامعه در جهت تقویت بنیان خانواده، اهتمام جدی در حوزه ازدواج و صیانت این کانون دربرابر تندباد مخرب طلاق و ارتقا ابعاد معنوی، مسئولیت پذیری، توسعه ظرفیت اعضا خانواده و تعمیق اعتقاد به حیا، حجاب، عفت و پاکدامنی صورت پذیرد.

۱۰. باتوجه به نقش بی بدیل نسل جوان در حل معضلات جامعه، برنامه ریزی در جهت جذب این نیروی محرک به جبهه امر به معروف و نهی از منکر و گفتمان سازی ملی، معمول و با ایجاد زمینه برای باروری معنوی و اخلاقی با حفظ روحیه و عمل انقلابی به عنوان مجاری ستاد امر به معروف ونهی از منکر مطمح نظر قرارگیرد.

۱۱. ارائه طرح‌های جامع و راهبردی همانند محله مسجدمحور با رعایت زمان بندی و رصد مقاطع اجرایی و ارزیابی دقیق نقاط مثبت و احیاناً منفی و ارائه گزارش به ریاست ستاد و اعضای قانونی ستاد در دستور کار قرار گیرد.

۱۲. فعال نمودن و مطالبه از اعضا ستاد جهت احیا وظایف و حضور در جلسات و پیشبرد برنامه‌های مرتبط به صورت جدی پیگیری شود.

۱۳. آموزش و توانمندسازی‌های تربیتی، معرفتی و مهارتی در راستای ارتقا علمیت و عقلانیت ستاد از ضروری‌ترین امور می‌باشد، تدوین راهبردهای مستمر و اثربخش آموزشی برای سطوح مختلف و مخاطبین خاص و عام در حوزه امر به معروف و نهی از منکر به صورت جدی و تا سطوح آموزش‌های عالی پیگیری شود.

۱۴. پژوهشکده ستاد، تقویت شده و در ارتباط با حوزه‌های علمیه، مراکز علمی و پژوهشی و خصوصاً حوزه ارزشمند علمیه قم پاسخگوی نیازهای پژوهشی و کاربردی ستاد باشد.

۱۵. کلیه انتصابات درسطح معاونین و مدیران مستقل در ستاد مرکز و دبیران استانی با هماهنگی ریاست ستاد انجام شود.

نیازهای پژوهشی و کاربردی ستاد باشد.

۱۶. کلیه انتصابات درسطح معاونین و مدیران مستقل در ستاد مرکز و دبیران استانی با هماهنگی ریاست ستاد انجام شود.

گفتنی است دکتر سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی، متولد سال ۱۳۴۶ در تهران است. وی در دانشگاه امام صادق (ع) و در رشته فلسفه و کلام مشغول به تحصیل شد و مدرک دوره کارشناسی ارشد خود را از این دانشگاه دریافت نمود و بعد از اتمام دوره دکتری، به عضویت هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) درآمد. بعد از مدتی با حکم آیت الله مهدوی کنی، واحد گزینش دانشگاه امام صادق (ع) را راه اندازی کرد و خود مسئولیت آن را تا سال ۸۹ عهده دار بود.

یادآور می‌شود بیش از هاشمی گلپایگانی، حجت‌الاسلام دکتر جلیل محبی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور بود.

کد خبر 5219491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha