۲۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۲:۴۳

در حاشیه بازدید اعضای فراکسیون زنان از خور و بیابانک؛

سومین جشنواره نخل و آفتاب در خور و بیابانک آغاز شد

سومین جشنواره نخل و آفتاب در خور و بیابانک آغاز شد

اصفهان- نماینده مردم نائین، خور و بیابانک در مجلس گفت: سومین دوره از جشنواره نخل و آفتاب در شهرستان کویری خور و بیابانک با هدف توسعه گردشگری، رشد اقتصاد بومی و توانمندسازی بانوان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با بازدید و سفر اعضای فراکسیون زنان از شهرستان کویری خور و بیابانک، پیش از ظهر پنج‌شنبه سومین دوره جشنواره نخل و آفتاب در این شهرستان و در راستای به نمایش گذاشتن توانمندی زنان و جوانان در حوزه کارآفرینی صنایع دستی و تولیدات وابسته به نخل و محصولات باغی برگزار شد.

نماینده نائین، خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی در حاشیه این برنامه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این جشنواره با هدف توسعه گردشگری پایدار و حمایت از کارآفرینی بانوان شهرستان در حوزه محصولات و تولیدات صنایع دستی، محصولات خرمایی، دامی و معدنی است.

سومین جشنواره نخل و آفتاب در خور و بیابانک آغاز شد

اثبات توانمندی زنان شهرستان و رشد اقتصادی بومی

وی افزود: همه این موارد در جهت توسعه و رشد اقتصاد بومی و توانمندسازی بانوان در راستای مشارکت اجتماعی بیشتر آنها خواهد بود تا بتوانیم هرساله این رویداد را پررونق‌تر برگزار کنیم.

الهام آزاد در ادامه با اشاره به حضور اعضای فراکسیون زنان و تأثیر این بازدیدها گفت: این دوره از جشنواره با حضور اعضای فراکسیون زنان انجام شد تا از این طریق توانمندی زنان شهرستان از نزدیک دیده و اثبات شود و هر ساله این رویداد برای حمایت بیشتر زنان و رونق کسب و کارهای کوچک پر رونق‌تر برگزار شود.

سومین جشنواره نخل و آفتاب در خور و بیابانک آغاز شد

ضرورت توجه و ورود دانش‌بنیان به مناطق معدنی خور و بیابانک

همچنین در ادامه بازدیدها و بررسی مشکلات شهرستان خور و بیابانک توسط اعضای فراکسیون زنان، بازدیدی از آبشار نمکی پتاس خور و بیابانک و شورابه‌های نمکی شهرستان انجام گرفت که در حاشیه آن عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و یکی از اعضای فراکسیون زنان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با ورود دانش‌بنیان به این مناطق می‌توان توسعه در حوزه صنعت، معدن و متالوژی و شیمیایی را تحقق بخشید، زیرا به خوبی می‌تواند با تشخیص نوع کانی‌ها و روش استفاده از آنها نقش‌آفرینی کند.

وی ادامه داد: وجود منابع طبیعی در این شهرستان به ویژه منابعی غنی از انواع نمک‌ها در زمینه پزشکی و شیمایی بسیار مفید است که می‌تواند در بخش گردشگری سلامت و مواد اولیه صنایع و کارخانه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

فاطمه محمد بیگی با اشاره به خروجی‌های این معادن نمکی و مواد مورد استفاده گفت: تولید ضد یخ و مالچ‌پاشی برای جلوگیری از ریزگردها در زمینه حفظ محیط زیست از جمله موارد بهره‌برداری از این معادن است که علاوه بر این، در حوزه درمان می‌توان مانند روش هومیوپاتی که در واقع درمان با درصد و غلظت خاصی از محلول‌های نمکی است در در طب سنتی از آنها بهره گرفت.

کد خبر 5354902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha