پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ آذر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۶

منابع روسی؛

زیردریایی روسیه در دریای ژاپن موشک کروز «کالیبر» شلیک کرد

زیردریایی روسیه در دریای ژاپن موشک کروز «کالیبر» شلیک کرد

ناوگان اقیانوس آرام نیروی دریایی روسیه از شلیک موفقیت آمیز یک فروند موشک کروز «کالیبر» از زیردریایی این نیرو در آب های دریای ژاپن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، ناوگان اقیانوس آرام (پاسیفیک) نیروی دریایی روسیه در بیانیه ای اعلام کرد که جدیدترین زیردریایی دیزلی-الکتریکی روسیه با نام «پتروپاولوفسک-کامچاتسکی» موشک کروز «کالیبر» را از دریای ژاپن شلیک کرد که با موفقیت به یک هدف ساحلی اصابت نمود.

در بیانیه مذکور در این باره آمده است: در زمان تخمین زده شده، موشک به موقعیت هدف ساحلی در میدان تاکتیکی «سورکوم» (در محدوه خاباروفسک) اصابت کرد. برد این شلیک از هزار کیلومتر فراتر رفت.

همچنین در ادامه این بیانیه آمده است: بلافاصله قبل از پرتاب، زیردریایی ها یک مانور تاکتیکی خروج مخفیانه به سمت منطقه ماموریت انجام دادند.

زیردریایی یاد شده به عنوان بخشی از کشتی‌هایی که از دریای بالتیک عبور می‌کنند، در پایان ماه نوامبر به پایگاه اصلی ناوگان اقیانوس آرام رسید. این زیردریایی مجهز به سیستم های ضد هوایی «استرلا -۳ام» (Strela-۳M)، موشک های کالیبر، ۳M۵۴K و غیره است. عمق مفید کار این زیردریایی۲۴۰ متر و حداکثر عمق قابل تحمل برایش تا ۳۰۰ متر در نظر گرفته شده است.

کد خبر 5380789

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha