۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۲۷

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان:

ابتلا به ویروس امیکرون در زنجان روند صعودی دارد

ابتلا به ویروس امیکرون در زنجان روند صعودی دارد

زنجان-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: فوتی ها و ابتلا به ویروس امیکرون در استان روند صعودی به خود گرفته است.

مشهود تقی لو در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ویروس امیکرون در استان زنجان جولان می‌دهد، گفت: متأسفانه طی روزهای آینده تعداد بستری‌ها در مراکز درمانی افزایش یافته است.

وی از افزایش بیماران بستری به کرونا در استان خبر داد و اظهار داشت: این نشان می‌دهد که مردم همچنان امیکرون را جدی نمی‌گیرند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از افزایش فوتی‌ها امیکرون در استان خبر داد و گفت: مبتلایان به امیکرون هم در استان رو به رشد است.

تقی لو یادآور شد: کمترین رعایت پروتکل‌های بهداشتی مربوط به نانوایی‌ها، رستوران و مردم در مجتمع‌های تجاری است و می‌طلبد که اصناف استان کد رهگیری را نصب کنند و از ورود افراد بدون ماسک جلوگیری کنند.

وی گفت: از مردم استان درخواست می‌شود در اسرع وقت نسبت به زدن واکسن کرونا اقدام کنند چرا که استان زنجان در وضعیت کرونایی حاد قرار دارد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان ابراز داشت: از مردم استان درخواست می‌شود زذن ماسک را تقویت کنند تا این ویروس هر چه زودتر ریشه کن شوند.

کد خبر 5427221

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha