پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۸

در نشست خبری بعد از بازی مطرح شد؛

درخواست مربی تیم ذوب آهن از رئیسی برای ورود به فساد فوتبال

درخواست مربی تیم ذوب آهن از رئیسی برای ورود به فساد فوتبال

اصفهان- سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن در نشست خبری بعد از مصاف با پیکان از رئیس جمهور برای ورود به فساد در فوتبال درخواست کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تارتار عصر جمعه در نشست خبری بعد از مصاف با پیکان که با باخت تیمش همراه بود، اظهار داشت: با اتفاقاتی که در بازی افتاد حضور در کنفرانس برایم خیلی سخت شد واقعاً نمی‌دانم در این شرایط چه چیزی باید بگویم.

وی افزود: دوست داشتم به جای من غلامی داور بازی در این کنفرانس حاضر می‌شد و می‌گفت چرا این اتفاقات رخ داد، درست در زمانی که سوار بازی بودیم داور پنالتی ما را نگرفت هیچ، کارت بی مورد نیز به بازیکن ما داد.

سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن ادامه داد: امیدواریم دستگاه‌های نظارتی به این امر ورود کنند و بررسی کنند، من آبرویم را ذره ذره جمع کردم و قرار نیست با یک سوت به باد بدهم، در این بازی خیلی شائبه ایجاد شد.

وی اضافه کرد: باید در مورد این سوت‌ها توضیح داده شود، مگر ما کار نمی‌کنیم، چرا با ما اینطور می‌کنید، مگر پرسنل ذوب آهن زحمت نمی‌کشند، من به پیکان تبریک می‌گویم اما منتظر پاسخ کمیته داوران هستم.

تارتار ابراز داشت: از زمانی که ۱۰ نفره شدیم طبیعی بود که در ضد حملات دچار مشکل شویم، امیدوارم این اشتباهات عمدی نباشد، اگر عمدی باشد مثل همه داوران که به ما جفا کردند.

وی تاکید کرد: از رئیس جمهور محترم رئیسی درخواست دارم که به فساد ورود کنند، هر جایی پول زیاد باشد فساد هست و در فوتبال پول زیادی است، ما مربیان سالم در این میان آسیب می‌بینیم.

کد خبر 5427511

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • امید استقلالی IR ۰۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۳۰
      3 2
      برو شکایت کن تا سه هیچ شه بازی به باشگاه پیروزی هم بگو بیانیه بده خخخخخ