۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۰۲

استاندار خوزستان:

کنگره ملی شهدای خوزستان برگزار می‌شود

کنگره ملی شهدای خوزستان برگزار می‌شود

اهواز- استاندار خوزستان از برگزاری کنگره ملی شهدای این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق خلیلیان ظهر امروز سه شنبه در نشست کنگره ملی شهدای خوزستان اظهار کرد: عنوان کنگره ملی شهدای استان خوب انتخاب شده است؛ البته این شهدا تنها متعلق به خوزستان نیستند.

استاندار خوزستان اضافه کرد: دشمن می‌خواست در یک هفته خود را از مسیر خوزستان به تهران برساند اما در اهواز متوقف شد.

خلیلیان بیان کرد: شهدای عشایر، مدافع حرم، شهدای ٨ سال دفاع مقدس و… برای دفاع از جمهوری اسلامی ایران جان خود را فدا کردند.

وی با اشاره به نقش خوزستان در توسعه و آبادانی کشور تصریح کرد: نقش خوزستان در حفظ استقلال جمهوری اسلامی‌ایران و همچنین توسعه و آبادانی کشور ارزنده است.

استاندار خوزستان با تأکید بر ضرورت ورود همه دستگاه در فرایند برگزاری این کنگره افزود: همه دستگاه‌ها باید به بهترین شکل پای کار بیایند و حضور چند عضو ملی در ستاد برگزاری این کنگره لازم است.

خلیلیان با تاکید بر ضرورت فعال‌سازی کمیته‌های مربوطه در راستای برگزاری این کنگره بیان کرد: باید کمیته‌های فعالی در این زمینه تشکیل شود تا کار به بهترین شکل دنبال و پیگیری خواهد شد.

وی پیرامون زمان برگزاری این کنگره گفت: سوم خرداد نقطه عطفی در تاریخ ملی و دفاع مقدس است؛ ضمن اینکه ملی بودن کنگره موضوعیت دارد بر همین اساس فعالیت‌های لازم در راستای برگزاری کنگره شهدا تا اسفند ماه سال جاری انجام شود تا بتوانیم این کنگره را به انجام برسانیم.

استاندار خوزستان به استفاده از نام شهدا در افتتاحیه‌ها تاکید کرد و افزود: زنده بودن شهدا را با استفاده از پروژه‌های امیدزا در بطن جامعه نشان دهیم تا نام آنها به فراموشی سپرده نشود.

خلیلیان عنوان کرد: سمینارهایی تا رسیدن به کنگره اصلی برگزار شود و ستاد اجرایی باید وجود داشته باشد که دستورالعمل‌هایی را برای کمیته‌های مربوطه طراحی کند.

وی تصریح کرد: کار باید سرعت بیشتری بگیرد چرا که زمان زیادی نداری نداریم همچنین باید کمیته‌ها از ابتدای این هفته فعال شوند و اعضای خود را به کار گیرند.

استاندار خوزستان گفت: فعالیت‌های صورت گرفته خوب بوده است اما کارها باید با سرعت بیشتری صورت گیرد.

کد خبر 5470867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۳:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
      0 0
      به جای پر پا کردن کنگره شهداء از خدا بترسید و قلب این مردم مظلوم را در این ماه شاد کنید دست از صد سازی بکشید واین استان را خشک و وبه شوره زار تبدیل نکنید این مردم هم خوای دارن چون اه این مردم مظلوم گرانگیر همه شم حتی خانواده هاتن هم خواهد شد بترسید شهداء گنگره نمیخوان به داد اینهای که زنده هسن برس