پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۱۶

از ۲۸ اردیبهشت تا ۳ خرداد؛

بازدید از موزه ملی دفاع مقدس رایگان می شود

بازدید از موزه ملی دفاع مقدس رایگان می شود

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، از بازدید رایگان از موزه ملی دفاع مقدس به منظور گرامیداشت هفته میراث فرهنگی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، علیرضا عسگری با بیان این مطلب که همه ساله به مناسبت سالروز حماسه فتح خرمشهر، روز سوم خرداد بازدید از این مجموعه رایگان بوده است، گفت: امسال نیز با موافقت مدیرعامل موزه در جهت تکریم و گرامیداشت هفته میراث فرهنگی بازدید از موزه از تاریخ ۲۸ اردیبهشت لغایت ۳ خرداد برای عموم مردم به صورت رایگان خواهد بود.

وی همچنین با استقبال از مجموعه‌های فرهنگی و هنری جهت بازدید از این مرکز، اظهار داشت: سازمان‌ها و اداراتی که خواهان بازدید گروهی از این مجموعه می‌باشند می‌بایست درخواست خود را در سایت موزه به ثبت برسانند.

عسگری افزود: موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برنامه‌های متنوعی را برای بزرگداشت روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی و نیز سالروز آزادی خرمشهر و روز مقاومت و پایداری در نظر دارد که جزئیات آن متعاقباً به اطلاع عموم خواهد رسید.

کد خبر 5485899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha