پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

از سوی مقام آمریکایی مطرح شد؛

نگرانی وزارت خزانه داری آمریکا از تشدید تهدیدات سایبری

نگرانی وزارت خزانه داری آمریکا از تشدید تهدیدات سایبری

معاون وزیر خزانه داری آمریکا، والی آدیمو روز گذشته به بانکداران این کشور در مورد تشدید تهدیدات سایبری در پی حمله روسیه به اوکراین هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وی بر تعهد این وزارتخانه برای به اشتراک گذاری اطلاعات مربوط به حملات سایبری به صورت آنی تاکید کرد.

او به اعضای بخش سیاست گذاری فناوری مؤسسه بانک سیاست گفت: برای دولت فدرال و مؤسسات مالی مهم است که برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات جلوتر از دشمنان حرکت کرده و با یکدیگر همکاری کنند.

وی همچنین بر تعهد وزارت خزانه داری برای تقویت گفت و گوی مستمر با مؤسسات مالی در مورد تهدیدات در صورت بروز آنها تاکید کرد. این ادعاها در شرایطی مطرح می‌شود که هیچ جزئیاتی در مورد ماهیت تهدیدات سایبری مدنظر آمریکا منتشر نشده است.

یک مقام دیگر وزارت خزانه داری آمریکا گفت نشست روز چهارشنبه سومین جلسه آن با این گروه از پایان سال گذشته بود و افزود که بخش مالی و بانک‌ها از نظر همکاری با دولت در زمینه تهدیدات سایبری از بیشتر بخش‌های دیگر جلوتر هستند.

در عین حال دیگر کشورهای غربی و اروپایی نیز از زمان آغاز جنگ اوکراین شاهد افزایش حملات سایبری به مؤسسات مالی بوده‌اند و در این زمینه هشدارهایی را صادر کرده‌اند.

کد خبر 5517348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha