پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۱

سرپرست آموزش و پرورش لرستان مطرح کرد؛

اجرای طرح «سودای بندگی» در بین دانش‌آموزان لرستانی

اجرای طرح «سودای بندگی» در بین دانش‌آموزان لرستانی

خرم‌آباد- سرپرست آموزش و پرورش لرستان از اجرای طرح «سودای بندگی» در راستای توجه به امر نماز و گسترش فرهنگ آن در بین دانش‌آموزان این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا عزتی امروز یکشنبه در شورای قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش لرستان ضمن مهم دانستن توجه به امر نماز و گسترش فرهنگ آن در مدارس گفت: برنامه‌ها و خط و مشی آموزش و پرورش بر حول تربیت انسان‌ها است که نماز ستون و محور اصلی این فعالیت‌ها است.

وی عنوان کرد: خوشبختانه از نظر تجهیزات و زیرساخت‌های نمازخانه‌ای در وضعیت مطلوبی قرار داریم.

سرپرست آموزش و پرورش لرستان بیان داشت: برای فرهنگ سازی اقامه نماز نیز طرح‌هایی مانند «سه میم»، «رابطین نماز»، «الگوی عملی نماز در دوره ابتدایی»، برگزاری نماز جماعت در مدارس و طرح «سودای بندگی» و حضور دانش آموزان در نماز جمعه از جمله طرح‌های در حال اجر ا است که برای تحقق کامل آن نیازمند همکاری همه افراد و نهادهای ذیربط است.

کد خبر 5605136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha