دکترسید محمد حسینی، قائم مقام جامعه اسلامی نمایندگان ادوار مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبراظهارداشت: البته احتمال دارد که مهندس کوهکن ازشهرستان نامزد شود .
وی افزود: در جریان صحبتی که با هریک از این افراد برای قرار گرفتن نامشان در لیست انجام شد، غالبا مخالفتی با قرار گرفتن نامشان در لیست نداشتند.
حسینی با اشاره به جلسه اخیر اعضای مجمع عمومی جامعه اسلامی نمایندگان ادوار مجلس که در ماه رمضان انجام شد، گفت: در این جلسه نمایندگان سابق و کنونی که قصد نامزد شدن در شهرستان ها را دارند، فرم هایی را پر کردند تا جامعه اسلامی ادوار متناسب با وضعیت آنها در شهرستان از لحاظ کارآمدی و داشتن پایگاه مردمی تصمیم گیری کند.
وی با بیان اینکه هنوز در شهرستان ها به نتیجه قطعی و لیست مورد نظر خود دست نیافته ایم، اظهارداشت: یکی از کارهای مهمی که جامعه اسلامی نمایندگان ادوار در حال انجام است، صحبت و رایزنی با افرادی است که در مقابل افراد شاخص تر اصولگرا در شهرستان ها از نامزد شدن منصرف شده و زمینه را برای فرد شاخص مهیا سازد که تا کنون در این زمینه در برخی از حوزه های انتخابیه به نتیجه رسیده ایم.
قائم مقام جامعه اسلامی نمایندگان ادوار مجلس در ادامه در خصوص گستره دامنه جبهه متحد اصولگرایان نیز گفت: هیچ محدودیتی در گسترش دامنه اصولگرایی وجود ندارد و بهترین شاهد برای این گفته استفاده از نیروهایی است که تاکنون فکر می کردند از گردونه تصمیم گیری اصولگرایان خارج هستند.
وی تاکید کرد: هیچ گونه تنگ نظری و جمودی در بین گروه های اصولگرا وجود ندارد و حتی آنها معتقدند که اصلاح طلبان نیز باید همانطور که خودشان به این نتیجه رسیده اند با مشی اعتدال گرایانه در انتخابات حضور یافته و باعث پرشورتر کردن آن شوند.
نظر شما