پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۰:۰۷

عضو شورای شهر تهران مطرح کرد؛

دریافتی مدیران شهری باید شفاف شود

دریافتی مدیران شهری باید شفاف شود

عضو شورای شهر تهران گفت:سامانه شفافیت برای دریافتی ‌مدیران شهرداری فعال نیست و این ردیف باید ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نرجس سلیمانی عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور یکصد و بیست و چهارمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به ماده الحاقی مصوبه تعارض منافع گفت: کمیسیون نظارت وظیفه داشته است هر شش ماه یک بار گزارشی را ارائه دهد.

وی ادامه داد: اما به دلیل انجام نشدن اقدامات درست ردیفی در سامانه شفافیت برای دریافتی مدیران شهرداری فعال نیست و این اقدام باید صورت گیرد.

سلیمانی بیان کرد: استخدام نیروها نیز باید مکرراً انجام شود اما این کار صورت نگرفته است بر همین اساس از شهرداری تهران می‌خواهم این کار را انجام دهد.

عضو شورای شهر گفت: هنوز لیستی از مهندسان دارای رابطه استخدامی با شهرداری تهران اعلام نشده است و باید این لیست نیز به اطلاع برسد.

وی با اشاره به سفرهای خارجی گفت‌: مرکز ارتباطات شهرداری تهران باید تأخیر ایجاد شده در بروز رسانی سفرها را به حداقل برساند.

کد خبر 5690714

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha