پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۳۹

رئیس مجلس مطرح کرد؛

حل مشکلات کشور نیازمند نگاه دوران دفاع مقدس است

حل مشکلات کشور نیازمند نگاه دوران دفاع مقدس است

گناباد ـ رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حل مشکلات کشور نیازمند نگاه دوران دفاع مقدس است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر قالیباف صبح پنجشنبه در آئین افتتاح فرودگاه شهدای گناباد اظهار کرد: هیچ کس فکر نمی‌کرد دشمنی که ائتلاف همه دشمنان انقلاب اسلامی بود را بتوانیم از پا دربیاوریم.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: امروز در عرصه اقتصادی هم برای حل مشکلات به این همت جمعی نیاز داریم و همه باید دست به دست هم دهیم.

وی با تاکید بر اهمیت توسعه زیرساختهای حمل و نقل گفت: به لطف خدا در موقعیت جغرافیایی خوب در کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب دنیا قرار گرفته ایم که سرمایه گذاری و استفاده از ظرفیت‌های مهم، درآمدی بیشتر از نفت و گاز برای کشور خواهد داشت.

قالیباف با اشاره به تعطیلی و کاهش تولید برخی واحدهای تولیدی و صنعتی بخاطر قطعی برق در تابستان و قطعی گاز در زمستان اظهار کرد: این نتیجه مصرف بیش از حد و نامناسب انرژی در کشور است به طوری که چهار برابر مصرف دنیا گاز مصرف می‌کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ادامه این مسیر، مسیری برای غلبه بر مشکلات نیست، گفت: وظیفه داریم با دولت دست به دست هم دهیم تا با حکمرانی بهتر به این مشکلات سامان دهیم.

وی با بیان اینکه ساخت چنین فرودگاهی باید حداکثر سه سال زمان ببرد نه ۳۰ سال اظهار کرد: گرچه با ساخت خیلی از فرودگاه‌های کشور موافق نیستم ولی با توجه به موقعیت جغرافیایی و نیازمندی زیرساختها در مواقع بحران، ساخت و افتتاح این چنین فرودگاهی نیاز بود.

قالیباف افتتاح فرودگاه گناباد را زیرساخت مناسب و فرصت خوب و منحصر بفردی برای کمک به توسعه شهرستان‌های اطراف دانست.

رئیس مجلس شورای اسلامی حل مشکلات کشور را نیازمند فهم و نگاه مشترک دانست و تصریح کرد: زمانی می‌توانیم به پیشرفت سرعت بدهیم و مشکلات را حل کنیم که به یک فهم مشترک برسیم.

وی ادامه داد: اگر هر کسی بخواهد به شهر و مرکز استان خود فکر کند هیچ گاه به پیشرفت نخواهیم رسید.

قالیباف تصریح کرد: به عنوان مثال تقریباً ۱۵ هزار کیلومتر ریل داریم که از حدود ۴ هزار کیلومتر آن استفاده نمی‌شود و هزینه اضافی می‌دهیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر تولید ثروت نکنیم پروژه‌های عمرانی مثل همین فرودگاه طول می‌کشد و بعد هم نمی‌شد استفاده مفیدی از آن کنیم.

وی همچنین با تبریک دهه کرامت و میلاد ثامن الحجج (ع) گفت: وظیفه دارم از مردم گناباد به ویژه خانواده شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران که در میدان جنگ و روزهای سخت افتخارات زیادی رقم زدند تشکر کنم.

قالیباف تصریح کرد: شجاعت، ولایت مداری، تاریخ، فرهنگ، قناعت، تدبیر و … مردمان این سرزمین را در قنات قصبه می‌بینیم و رشادت فرزندان شما را در جنگ دیدیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی امنیت امروز کشور را مرهون شهدا و رشادت مجاهدان و ایثارگران دانست و خاطرنشان کرد: هرگز آن روزها را فراموش نمی‌کنیم و خود را مدیون شهدا می‌دانیم و در مسیر آنها گام برخواهیم داشت.

کد خبر 5789985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۴
      0 0
      انجصار صادرات و واردات را از ایمکه_ فقط در دست یک عده باشه خارج کنید" اجازه بدهید مردم عادی هم داخل کار و بار و تجات حضور داشته باشن+آنها هم نون بخورند+ ازکار وکسب مردم عادی حمایت کنید( هم در واخل هم در کشورهای همسایه تا قدرت کلی حکومت در همه زمینه ها گسترش پیدا کنه_ورزشکاری که فقط با یک دستش تمرین