پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ تیر ۱۴۰۲، ۱۸:۳۰

معاون دادستان تهران خبر داد

۲۰ سایت و شرکت متخلف خدمات مسافرتی مسدود شد

۲۰ سایت و شرکت متخلف خدمات مسافرتی مسدود شد

معاون دادستان تهران با بیان اینکه تا امروز ۴۰ سایت و شرکت خدمات مسافرتی شناسایی شده، گفت: ۱۱ سایت تا به الان مسدود شده و ۹ سایت را نیز تا پایان امروز مسدود خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس فرزادنیا با بیان اینکه تا به امروز قریب به ۴۰ سایت و شرکت خدمات مسافرتی شناسایی شدند، اظهار کرد: ۱۱ سایت را طی تشریفات قانونی مسدود و ۹ سایت را نیز ظرف مدت پایان امروز مسدود خواهیم کرد و کار شناسایی مدیران سایت‌ها و درگاه‌های مالی و بانکی آنها و… و همچنین میزان اموال برده شده و اموالی که از طریق نامشروع تحصیل شده است، ظرف ماه جاری تمام می‌شود و عملاً امر احضار قانون مدیران مربوطه جهت تفهیم اتهام کیفری آغاز خواهد شد.

وی افزود: این طرح و برنامه دادستانی تهران مقطعی نخواهد بود و مرتباً عملکرد زنجیره عرضه را زیر نظر داریم و جهت حفظ حقوق عامه و حمایت از مردم با هرگونه اقدام خلاف قانون برخورد خواهد شد.

فرزادنیا ادامه داد: شرکت‌های هواپیمای مکلف هستند بعد از فروش بلیط دستورالعمل حقوق مسافر را دقیقاً مراعات کنند و در صورت ابطال به پرواز و یا تأخیر در پروازها وظیفه خود را نسبت به مسافران طبق بندهای دستورالعمل انجام دهند.

معاون دادستان تهران با بیان اینکه تأخیرات و ابطال پروازها دقیقاً زیر ذره بین دادستانی قرار دارد، گفت: میزان تغییرات پروازی و ابطال‌ها مرتباً از ناحیه دادسرا به صورت ماهیانه به ایرلاین‌ها منعکس می‌شود و از شرکت‌های موفق در کاهش ابطال‌ها تقدیر شده و برای شرکت‌هایی که تأخیرات پروازی آن‌ها زیاد بوده است محدودیت‌های قانونی اعمال شده است.

کد خبر 5826639

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha