پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ مهر ۱۴۰۲، ۱۱:۰۲

فرماندار دیلم:

احترام به سالمندان از ارزش های دینی و فرهنگی است

احترام به سالمندان از ارزش های دینی و فرهنگی است

بوشهر- فرماندار دیلم گفت: احترام به سالمندان از مهمترین ارزش‌های مکتب اسلام و فرهنگ کشور ما است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسدی صبح دوشنبه در دیدار با یکی از سالمندان به مناسبت روز سالمند اظهار داشت: سالمندان سرمایه‌های ارزشمندی هستند که می‌توانند کوله باری از تجاربی که در طول سال‌های زندگی و کار خود به دست آورده‌اند را در اختیار جوانان و بویژه فرزندان خود قرار دهند.

فرماندار دیلم افزود: احترام به بزرگترها از مهمترین ارزش‌های مکتب اسلام و همچنین از ارزش‌های اساسی فرهنگی ما است، بنابراین تکریم سالمندان برای همه ما حائز اهمیت است.

اسدی با بیان اینکه دوران سالمندی در انتظار همه جوانان است، گفت: جوانان امروز باید بدانند اگر با سالمندان با رعایت احترام و منزلت برخورد کنند می‌توانند مروج این فرهنگ برای آیندگان باشند و در آینده فرزندانشان این رفتار نیک را از آنان آموخته و در دوران پیری به آنها احترام می‌گذارند.

وی تاکید کرد: همه افراد به ویژه جوانان باید تکریم از سالمندان را مورد توجه جدی قرار دهند و با رعایت ادب و حق ‏شناسی همواره از این قشر به خاطر ایثار، گذشت‌، دلسوزی و زحماتی که در طول عمر تحمل کرده‌اند قدر دانی کنند.

در پایان این دیدار فشار خون سالمندان توسط کارشناس شبکه بهداشت و درمان اندازه گیری شد.

کد خبر 5900826

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha