پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ آذر ۱۳۸۶، ۱۰:۲۳

امتناع بیمه ها از پذیرش نسخه های دارویی گران قیمت

امتناع بیمه ها از پذیرش نسخه های دارویی گران قیمت

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، از عدم پذیرش نسخه های دارویی گران قیمت از سوی سازمان های بیمه گر انتقاد کرد.

دکتر جهانبخش امینی در گفتگو با خبرنگار مهر، از مشکلات موجود در بخش دارویی کشور خبر داد و افزود: در این بخش با مشکلات زیادی مواجه ایم که یک مورد از آنها مربوط به تعرفه هایی است که سازمان های بیمه گر نمی پذیرند.

وی با اشاره به داروهای مورد نیاز بیماران خاص همچون هموفیلی ها، تالاسمی ها، بیماران کلیوی و...، گفت: عدم پذیرش نسخه های دارویی گران قیمت از سوی بیمه ها، یکی از مشکلات این قبیل بیماران است که می بایست مورد توجه قرار گیرد.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، افزود: به علت اینکه داروهای جدیدی وارد بازار دارویی کشور می شود که از سوی پزشکان نیز تجویز می گردد، می بایست تجدید نظری هم در این خصوص صورت بگیرد تا بیماران دچار مشکل نشوند.

امینی با تاکید بر اینکه در صورت مثمر ثمر بودن داروهای جدید در روند درمان بیماران، بیمه ها باید موظف به پذیرش نخسه ها شوند، گفت: قطعا بودجه آن نیز باید تامین شود.

کد خبر 593817

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha