پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ بهمن ۱۴۰۲، ۹:۲۵

فرمانده انتظامی استان بوشهر خبر داد؛

توقیف محموله‌های قاچاق در دشتستان و عسلویه

توقیف محموله‌های قاچاق در دشتستان و عسلویه

بوشهر- فرمانده انتظامی استان بوشهر از کشف محموله‌های کالای قاچاق در عسلویه و دشتستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حیدر سوسنی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روز گذشته مأموران ایستگاه بازرسی شهید صلاحی دشتستان در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، حین کنترل خودروهای عبوری در محور مواصلاتی بوشهر به شیراز یک دستگاه خودرو کامیون را به ظن حمل کالای قاچاق متوقف کردند.

وی اضافه کرد: مأموران پلیس در بازرسی از این خودرو یک دستگاه کمپرسور باد فاقد اسناد و مدارک گمرکی کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان بوشهر با بیان اینکه کارشناسان ارزش محموله کشف شده را ۳۰ میلیارد ریال برآورد کرده اند، تصریح کرد: در همین ارتباط یک متهم دستگیر و پس از تکمیل تحقیقات تحویل مراجع قضائی شد.

وی گفت: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مأموران ایست بازرسی شهید مصطفی خمینی شهرستان عسلویه در حین کنترل خودروهای عبوری، به یک دستگاه کامیون کشنده تانکردار که به طرف بندرعباس در حرکت بود مشکوک و جهت بررسی بیشتر متوقف کردند.

فرمانده انتظامی استان بوشهر با بیان اینکه، مأموران در بازرسی از تانکر ۳۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق کشف کردند، گفت: کارشناسان ارزش گازوئیل کشف شده را ۱۰ میلیارد ریال تعیین و یک نفر متهم هم در این خصوص دستگیر و با هماهنگی مراجع قضائی تحویل مراجع مربوطه شد.

کد خبر 6012682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha