۱۷ تیر ۱۴۰۴، ۱۶:۱۳

ساخت ۷۰۰ نیروگاه خورشیدی توسط مددجویان کمیته امداد درگلستان

ساخت ۷۰۰ نیروگاه خورشیدی توسط مددجویان کمیته امداد درگلستان

گرگان-مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان از راه‌اندازی ۷۰۰ نیروگاه خورشیدی پنج کیلوواتی توسط مددجویان کمیته امداد در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد موسوی ظهر سه شنبه ضمن عرض تسلیت ایام عزاداری، درباره پروژه تولید انرژی خورشیدی در استان گفت: با توجه به ظرفیت بالای تابش خورشید در گلستان و سیاست‌های دولت در زمینه انرژی پاک، تفاهم‌نامه سه‌جانبه‌ای بین شرکت توزیع برق، کمیته امداد و استانداری منعقد شده است.

وی افزود: در این طرح، مددجویان کمیته امداد با حمایت مالی اقدام به ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پنج کیلوواتی می‌کنند که تا کنون ۷۰۰ نیروگاه راه‌اندازی شده است. این قراردادها به صورت تضمینی ۲۰ ساله است و شرکت توزیع برق ماهیانه مبلغ خرید انرژی را به حساب مددجویان واریز می‌کند. این امر علاوه بر تأمین برق پاک و کاهش تلفات، منبع درآمدی پایدار برای مددجویان ایجاد می‌کند.

موسوی همچنین از افزایش نرخ تضمینی خرید انرژی در استان گلستان به میزان ۲۰ درصد خبر داد و گفت: این حمایت‌ها در جهت توسعه تولید انرژی پاک و اشتغال پایدار در گلستان بسیار مؤثر است.

کد مطلب 6523601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha