۱۲ آبان ۱۴۰۴، ۸:۳۸

بنی اسدی: جاده های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است

بنی اسدی: جاده های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است

مشهد- رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: بارش باران همه جاده‌های اصلی و فرعی در شهرستان‌های درگز و قوچان را لغزنده کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف بنی اسدی اظهار کرد: نخستین بارش برف پاییزی جاده درگز و بارش باران برخی جاده‌های شمالی استان را لغزنده کرده است.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی بیان کرد: علاوه بر اینکه بارش برف صبحگاهی جاده ترانزیتی درگز-قوچان در محدوده گردنه تیوان را لغزنده کرده، هم اکنون بارش باران همه جاده‌های اصلی و فرعی در شهرستان‌های درگز و قوچان را تحت تأثیر قرار داده است.

وی اضافه کرد: همچنین به دلیل مه گرفتگی دید افقی رانندگان در بزرگراه باغچه-تربت حیدریه محدود شده است.

بنی اسدی بیان کرد: در حال حاضر ترافیک در دیگر جاده‌های استان به صورت عادی و روان جریان دارد و پدیده جوی دیگری از جمله گرد و خاک ترددها را تحت تأثیر قرار نداده است.

کد خبر 6643013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha